Impreuna digitalizam Romania 🇷🇴
Ultima actualizare: 16.05.2023
Accesarea si folosirea acestui site, implica cunoasterea, acceptarea si respectarea in totalitate de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
teachbit.ro – platforma online detinuta de catre societatea NASTASE RAMON ADRIAN PFA, cu sediul in Timisoara, Calea Aradului, nr. 97, Sc. A, judetul Timis, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis sub nr. J35/1123/2019, avand CUI nr. 36888414. Pentru facilitarea transmiterii corecte a informatiilor vom utiliza termenul “platforma” atunci cand ne referim la teachbit.ro, respectiv platforma TeachBit.
Vanzator – societatea NASTASE RAMON ADRIAN PFA detinatorul platformei teachbit.ro.
Cumparator – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice persoana sau entitate juridica inregistrata pe platformateachbit.ro prin crearea unui cont de utilizator.
Client – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice persoana sau entitate juridica inregistrata pe platformateachbit.ro prin crearea unui cont de utilizator.
Utilizator – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice persoana sau entitate juridica care detine un cont de utilizator in cadrul platformeiteachbit.ro.
Cont de utilizator – sectiunea din platforma formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului accesul la sectiunile si produsele din platforma si care contine informatii despre Utilizator si istoricul acestuia in platforma (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil de actualizarea informatiilor referitoare la adresa de mail si parola si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte si complete.
Continut – (1) toate informatiile de pe platforma care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic (PC, laptop, tableta, smartphone, etc);
(2) – orice e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
(3) – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
(4) – orice informatie legata de produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
(5) – orice informatie legata de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
(6) – orice date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul platformei intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe platforma. Comanda este acceptat de catre Vanzator numai dupa efectuarea platii contravalorii acesteia de catre Client. Dupa efectuarea platii Vanzatorul va emite factura fiscala care va fi transmisa cumparatorului prin email sau poate fi descarcata de catre acesta de pe platforma – din Contul de utilizator.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii afisate pe platforma, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
Contract – acordul stabilit intre Vanzator si Cumparator ca urmare a acceptarii de catre Cumparator a ofertei prezentate de catre vanzator in cadrul platformei online. Acceptarea ofertei se realizeaza prin lansarea Comenzii si realizarea platii de catre Cumparator.
Prin inregistrarea unei Comenzi pe platforma, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
Comanda si informatiile din Termeni si Conditii puse la dispozitie de catre Vanzator pe platforma vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.
Informatii despre produse si abonamente
Vanzatorul face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile (in cazul produselor fizice – carti) si descrierea fiecarui produs in parte. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.
Despre abonamentele Platformei TeachBit
Preturile afisate pe site, la fiecare produs si abonament in parte, includ valoarea TVA.
Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati: online cu cardul (prin Stripe) sau transfer bancar (doar in cazul abonamentului anual) urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.
Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.
Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de achizitionare a abonamentului. Este posibil sa beneficiati de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni in avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunostinta publicului prin publicarea pe site si prin mijloacele de promovare alese de catre Societate.
Societatea va emite Clientului o factura fiscala pentru produsele sau abonamentul/abonamentele achizitionate de pe site, scop in care Clientul va furniza Societatii toate informatiile necesare.
Factura fiscala pentru orice comanda (inclusiv pentru platile recurente) va putea fi regasita in contul clientului si descarcata de acolo (https://teachbit.ro/my-account/orders/). Odata emisa, o factura nu poate fi modificata.
Abonamente
Vanzatorul poate pune la dispozitie servicii sau produse pe baza de abonament (lunar, trimestrial, semestrial, anual etc). Odata ales tipul de abonament si selectata modalitatea de plata, plata este recurenta. Clientul nu trebuie sa parcurga o procedura lunara sau anuala de plata, sumele aferente abonamentului urmand a fi debitate automat din contul Clientului, la inceputul fiecarei perioade de abonament.
Abonamentul clientului are activata plata recurenta automat. Asta inseamna ca la data scadenta a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comanda. Recurenta se poate opri in orice moment, cu un singur click din contul clientului.
Plata in rate
Plata in rate se poate efectua prin card de cumparaturi sau prin transe achitate la Vanzator. Modalitatile de plata sunt descrise in detaliu in sectiunea aceasta: https://teachbit.ro/modalitati-de-plata/
Pentru pachetele cu o valoarea mai mare de 1.000 RON, clientul are beneficiul de face plata in transe la Vanzator. Acestea se pot achita in 2 sau 3 transe, achitate la interval de 30 de zile fiecare. In caz de intarziere sau neplata, astfel incat sa fii informat:
Pretul pentru optiunea de plata in rate poate varia (valoare s-a poate fi mai mare) fata de optiunea de plata integrala.
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite clientului pe mail, respectiv in contul sau de pe platforma.
In cazul produselor fizice care necesita transport, preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala. De asemenea, comenzile pentru produse fizice efectuate in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult trei zile lucratoare.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator (Client( si Vanzatorul si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Vanzatorul se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Odata achizitionat produsul sau serviciul, clientul (beneficiarul) va intra in posesia lor in maxim 24 de ore de la efectuarea platii. In cazul achizitiei unui program educational (curs online), clientului va primi pe mail datele de logare (username si parola) pe platforma TeachBit, unde va gasi accesul (timp de 12 luni) la materialele cumparate. Acestea le va putea accesa si urmari la orice ora, de oriunde si de pe orice dispozitiv (laptop, desktop, tableta, telefon) online, direct din contul sau pe site-ul https://teachbit.ro.
Serviciile achizitionate (sedinte de coaching/consultanta) vor avea loc pe Zoom, clientul urmand a fi contactat in maxim 24 de ore pentru a stabili data si ora exacta pentru efectuarea acestora.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand considera ca acest lucru este necesar.
Vanzatorul foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, hosting etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ, iar in cazul in care clientul nu este multumit, are dreptul de a-l returna in termen de 14 zile de la data facturarii, conform OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele în afara spatiilor comerciale. In cazul abonamentului (lunar sau anual) la Platforma IT sau TeachBit, garantia de retur este valabila in primele 14 zile de la efectuarea ultimei tranzactii.
Nota informativa in legatura cu rambursarea comenzilorPentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Vanzatorul se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catreteachbit.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
Site-ul https://teachbit.ro si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, materiale video etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform cerintelor legale in vigoare.
Limitare de responsabilitate
Conform legii, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
Sanctiuni pentru pirateria continutului de pe platforma TeachBit.ro
In caz de piraterie sau tentativa de piratare a continutului de pe platforma TeachBit (si cele apartinand acesteia), utilizatorul va fi sanctionat cu o amenda in valoare de 50.000 Euro, conform cu legea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) acopera acest subiect.
Citat din articolul 194: ”Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet ori prin alte retele de calculatoare, fara drept, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi suigeneris ale fabricantilor de baze de date sau a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual”.
De asemenea, articolul 187, aliniatul 2 ne avertizeaza ca: ”In cadrul unei actiuni referitoare la incalcarea drepturilor protejate de prezenta lege si ca raspuns la o cerere justificata a solicitantului, instanta are dreptul sa solicite furnizarea informatiilor privind originea si retelele de distributie a marfurilor sau a serviciilor care aduc atingere unui drept prevazut de prezenta lege, fie de la faptuitor, fie de la orice alta persoana care: a) a detinut in scop comercial marfuri-pirat; b) a utilizat in scop comercial servicii prin care incalca drepturile protejate de prezenta lege; c) a furnizat, in scop comercial, produse sau servicii utilizate in activitati prin care se incalca drepturile prevazute de prezenta lege; d) a fost indicata, de oricare dintre persoanele prevazute la lit. a) , b) sau c) , ca fiind implicata in producerea, realizarea, fabricarea, distribuirea sau inchirierea marfurilor-pirat ori a dispozitivelor-pirat de control al accesului sau in furnizarea produselor ori serviciilor prin care se incalca drepturile protejate de prezenta lege”.
Vizitarea si accesarea site-ului de catre utilizatori si de catre orice persoane, cu utilizarea corespunzatoare a serviciului, se poate face numai in 2 modalitati: ca vizitator si ca membru inregistrat (doar in conditia in care persoana respectiva a achizitionat un produs online).
In cazul achizitionarii unui produs online, contul de utilizator va fi creat la maxim 48 de ore de la achizitionare, cu acces la produsul achizitionat din momentul lansarii.
a) Numele de user si parola de acces
Utilizatorii site-ului care beneficiaza de cont isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea facilitatilor si a informatiilor oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar Vanzatorul nu are, in acest caz, nici o raspundere.
La inregistrare, fiecare utilizator va primi un identificator unic de logare pe care doar el il poate utiliza. Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat echipa Vanzatorul despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator au ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.
b) Furnizarea de date si informatii
Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.
Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu Vanzatorul. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca vizitatori, utilizatorii respectivi accepta cateachbit.ro sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre site.
c) Materialele si informațiile accesibile prin intermediul site-ului
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catreteachbit.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Vanzatorul, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casute de mesaje, forum, concursuri organizate prin intermediul site-ului ori camere de chat).
Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Vanzatorul, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Vanzatorul, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere a informatiilor ori materialelor respective. Vanzatorul poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care Vanzatorul a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.
Este interzisa postarea de mesaje de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a serviciului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta.
d) Cookies
Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca Vanzatorul utilizeaza „cookies” si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a determina o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din site ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea site-ului ori alte date care permit Vanzatorul prestarea serviciului in cele mai bune conditii.
Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, Vanzatorul are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori un numar de doua e-mail-uri/saptamana care pot contine materiale promotionale oferite de catre terte persoane.
Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul „flooding”, „spamming”, „mailbombing” sau „crashing”, precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.
Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.
e) Drepturile Vanzatorului
Vanzatorul are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, Vanzatorulare dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate.
Vanzatorul are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile „Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului”. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului.
f) Confidentialitatea utilizatorului
Acest site are o politica foarte simpla si clara in legatura cu confidentialitatea utilizatorului: noi nu impartim datele personale sau adresele postei electronice cu nimeni.
Vizitatorii site-ului care se inscriu pe listele de primire de emailuri pot fi siguri ca datele lor vor fi pastrate in siguranta. Vizitatorilor care isi lasa adresa electronica le va fi ceruta intotdeauna permisiunea in cazul in care vrem sa postam adresa sau mesajul lor pe site-ul nostru. Adresele electronice ale celor care ne scriu nu vor fi postate decat daca utilizatorul insusi nu ne da permisiunea pentru aceasta.
In plus, vizita utilizatorului este anonima, in afara cazului in care el insusi nu ne da datele proprii precum: numele, adresa postei electronice, etc. Mai precis, teachbit.ro, learn.teachbit.ro, platforma.teachbit.ro, training.teachbit.ro nu foloseste niciunul dintre programele care pot, in mod fortat, fara consimtamantul utilizatorului, sa citeasca datele personale de pe calculatorul acestuia.
g) Pastram cu atentie datele utilizatorului
Daca utilizatorul isi lasa adresa de e-mail, noi pastram cu atentie toate datele utilizatorului care se gasesc pe acest site.
Comportamentul nostru fata de informatiile personale ale utilizatorului este foarte clar: noi nu vindem, nu imprumutam, nu distribuim si nu aratam datele personale ale utilizatorului, incluzand adresa de email, niciunei terte partii. In plus, facem un efort deosebit ca informatiile pe care le dobandim de la fiecare utilizator sa fie protejate la maxim si sigure la noi.
h) Protectia utilizatorului
Pentru protectia utilizatorilor site-uluiteachbit.ro, ne rezervam dreptul ca in cazul fiecarei folosiri abuzive a informatiilor sau a site-ului in sine sa cercetam, sa raportam si sa initiem actiuni legale in limita maxima permisa prin lege.
i) Obligațiile vânzătorului
k) Obligațiile cumpărătorului
Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa suport@teachbit.ro. Nu oferim suport telefonic, doar prin email sau chat-ul disponibil pe site si in PlatformaTeachBit.
Nemultumirea dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.
Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.
Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
NASTASE RAMON ADRIAN PFA
Nr de inregistrare J35/1123/2019
CUI – 36888414
Calea Aradului, Nr. 97, Sc. A, Demisol 1, Timisoara, Romania
Ultima actualizare: 16.05.2023
INTRODUCERE
NASTASE RAMON ADRIAN PFA respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege. Sistemul nostru informatic vă pune la dispoziție metode adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum și a operațiunilor, tranzacțiilor pe care aceștia le efectuează prin intermediul https://teachbit.ro.
Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.
Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniile https://teachbit.ro/ și pentru care NASTASE RAMON ADRIAN PFA are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum și website-ul https://teachbit.ro/ vor fi denumite generic în cele ce urmează, în mod individual sau colectiv site și/sau site-uri.
În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, și cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, NASTASE RAMON ADRIAN PFA poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar.
NASTASE RAMON ADRIAN PFA administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră ori despre o altă persoană.
NASTASE RAMON ADRIAN PFA folosește datele cu caracter personal colectate, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat, configurația browserului și locația dumneavoastră, în următoarele scopuri:
– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)
– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră.
– Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.
– Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.
– Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.
– Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite
Suplimentar față de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul NASTASE RAMON ADRIAN PFA implică și formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție e-Commerce pe unul din website-urile comercianților web care folosesc soluțiile ecomhackers.ro vor trebui completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.
Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul https://teachbit.ro/ în următoarele scopuri:
– expedierea și facturarea produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;
– efectuarea, procesarea și monitorizarea plății online;
– livrarea produselor/serviciilor comandate;
– rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele achiziționate;
– asigurarea securității tranzacției e-Commerce/plății online prin aplicarea de filtre antifraudă;
– trimiterea de buletine informative periodice – cu aprobarea dumneavoastră.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali, afiliați, bănci, terțe magazine virtuale sau firme de curierat.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în procesarea plăților online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate. Atunci când suntem solicitați să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.
NASTASE RAMON ADRIAN PFA nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.
NASTASE RAMON ADRIAN PFA va trimite unul sau mai multe mesaje de email la adresa dumneavoastră de email mesaje de email pot conține rezultatul tranzacției efectuate, chitanța de plată, solicitări de verificare suplimentară a tranzacției.
Prin continuarea tranzacției e-Commerce prin intermediul site-ului https://teachbit.ro/ vă exprimați expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat de către NASTASE RAMON ADRIAN PFA.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa poștală prezentată în secțiunea Contact sau prin e-mail la adresa suport@teachbit.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.
Putem plasa un „cookie” pe computerul dumneavoastră personal. Un cookie este un fișier mic pe care serverele noastre îl trimit computerului dumneavoastră și pe care computerul dumneavoastră îl trimite înapoi de fiecare dată când accesați o pagină de pe site-ul nostru. Cookies ne ajută să vă recunoaștem atunci când reveniți, pentru a personaliza și a seta limba de afișare în funcție de solicitările dumneavoastră. Folosim cookie-urile pentru a strânge datele sesiunii în mai multe scopuri, în special pentru a personaliza și îmbunătăți experiențele dumneavoastră individuale de vizionare.
Majoritatea browserelor de Internet acceptă automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteți să dictați browserului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, să oprească acceptarea cookie-urilor și să vă avertizeze înainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitați. Dacă decideți să nu ne acceptați cookie-urile, veți putea totuși să accesați acele părți din site-ul nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veți putea vizualiza anumite informații de pe site-ul nostru, nu veți putea utiliza anumite caracteristici concepute pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru sau accesa multe din serviciile oferite de acesta.
„Phishing-ul” reprezintă o tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului cardului). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deși este identică cu pagina originală, este o imitație. Poate afișa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificați următoarele:
– Adresa paginii de Internet trebuie să înceapă cu https://
– În bara de stare, din partea de jos a navigatorului, să fie afișată și să se afișeze lăcățelul galben (care indică faptul că pagina este securizată).
– Navigatorul nu trebuie să afișeze nicio eroare de securitate.
– Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie cea a site-ului. Apăsați pe lăcățel.
https://teachbit.ro nu vă va solicita niciodată codul pin, data expirării sau codul CVV2/CVC2 decât în formularul de plată. Nu trimiteți datele despre card prin email, telefonic sau prin alte formulare care pot parea a fi suspecte si neapartinand https://teachbit.ro.