teachbit logo

Peste 3000 de persoane au participat la cursurile online IT by TeachBit.ro

Afla in doar 4 minute ce arie din IT ti se potriveste: Esti Frontend? Esti Backend?

Confuzia poate fi mare, in mod special cand esti la inceput de drum intr-un domeniu nou…

Tocmai de aceea, noi cei de la TeachBit.ro, am creat acest material Gratuit care sa ajute romanii cu mai multa claritate a directiei in IT.

Apasa pe buton si afla in doar 4 minute ce arie ti se potriveste din IT

5000+ persoane au aflat deja cu o acuratete de 95%
4.8/5

Aparitii media

Nu stii de unde sa incepi in IT? Programeaza o discutie gratuita si te ajutam noi!

Tot ce ai de facut este sa alegi un interval de timp potrivit si pentru tine, iar la ora stabilita sa fii pe faza pentru ca te vom contacta noi. Programeaza discutia acum ­čĹç

De ce oferim Gratuit asta?

­čçĚ­čç┤ Pentru ca misiunea noastra este sa Digitalizam Romania prin Educatie si Tehnologie, iar totul incepe cu noi oamenii. Avem nevoie de mai multi romani carora sa le fie mai clara directia in viata, in cariera si la job pentru a putea performa la urmatorul nivel.

Salut,

Numele meu este Ramon Nastase si sunt IT-ist Optimist, Pasionat de Educatie. Visul meu este de a contribui la o lume în care fiecare dintre noi are libertatea de a progresa si de a se bucura de viata, facand zilnic ceea ce iubeste cu ajutorul tehnologiei.

Sunt fondatorul companiei TeachBit.ro care ofera educatie personalizata in IT celor dornici sa inceapa in domeniu si sa se angajeze (sau sa devina freelanceri) in 12 luni sau mai putin fara matematica sau experienta anterioara in domeniu. 

Din 2017 si pana in prezent am servit peste 5.000 de clienti, am creat o comunitate de peste 100.000 de persoane si am vandut peste 10.000 de exemplare a cartilor IT scrise de mine in intreaga lume prin platforme precum Amazon.

La TeachBit, Misiunea noastra este de a Digitaliza Romania prin Educatie si Tehnologie. 

Am fost trainer intr-o corporatie, iar asta mi-a permis sa inteleg cum nu exista concepte prea complicate pe care omul sa nu le poata intelege. 

In ultimii 12 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:

– ghidez personal peste 300 de persoane
– sustin peste 1.000 de ore de training
– ghidez peste 4.000 de cursanti online
– particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu
– dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni

Doresti sa-ti transformi viata profesionala si personala prin IT si Tehnologie? Te invit sa parcurgi chestionarul si sa-ti incepi drumul spre un viitor de succes in IT.

Nu stii de unde sa incepi in IT? Afla cu ce parte din IT esti compatibil

Confuzia poate fi mare, in mod special cand esti la inceput de drum…┬áAfla in doar 4 minute ce arie ti se potriveste din IT

2022 TeachBit.ro All rights Reserved