TeachBit Logo white
Recenziile celor 3.271 de Cursanti 4.7/5
4.7/5
Recenziile Clientilor 4.7/5
4.7/5

Platforma IT by TeachBit.ro
Sistemul complet de la zero la angajare in IT, in mai putin de 12 luni

Te ajutam sa inveti IT si sa te angajezi in domeniu in mai putin de 12 luni chiar si fara Matematica Experienta anterioara Facultate Engleza avansata prin metoda Platformei IT by TeachBit.ro

Prin Platforma IT, inveti conceptele tehnice necesare unui job in IT si te angajezi (sau iti cresti salariul), garantat la final, in urma respectarii indicatiilor noastre.

Apasa pe buton si programeaza discutia Gratuita de consiliere pentru cursurile de pe Platforma IT 👇

Aparitii media

0 +
ANGAJATI ÎN IT
0 +
CURSURI IT
0 +
ANI DE ACTIVITATE
0 +
CURSANTI

Peste 3000 de cursanti se pregatesc deja cu noi pentru domeniul IT

Iar o parte din ei au inceput sa lucreze deja la companii de top precum:

Iata 10 persoane care s-au angajat in IT fara experienta anterioara in domeniu

Darius s-a angajat ca Full-Stack Developer in mai putin de 12 luni

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil. Castiga lunar 6.000+ RON)

Gabriel a invatat in 2 luni cat in 6 ani de facultate

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil)

Narcis s-a angajat in IT in mai putin
de 6 luni

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil. Castiga lunar 3.500+ RON)

Baze de Date - Intern la BT teachbit pareri

INFORMATIA NU E PUTERE!​

Contrar a ceea ce se spune in societate.

Ai incercat pana acum sa inveti, dar nu ai reusit? Udemy, YouTube, articole, site-uri, forum-uri… Nimic nu a functionat. Sa stii ca nu esti singurul. 

Studiile realizate de mariile companii la nivel mondial, arata ca doar 3 din 100 de oameni care incep un curs online ajung sa-l si termine. Iar dintre acestia aproximativ 50% ajung la un rezultat concret. Asta inseamna ca media mondiala este de 1 din 100 de persoane ajung la rezultatul dorit initial cand s-a inscris la curs.

Acum gandeste-te daca faci parte din acei 99 care au depus efort, timp si bani si nu au reusit sa ajunga la niciun rezultat… Cum crezi ca se simt? Frustrati, nervosi, inselati de sistem, de viata? Intr-o stare de (usoara) disperare si anxietate fata de viitor pentru ca nimic nu a functionat pentru ei?

Daca citesti aceste randuri probabil ca si tu ai fost pe acolo (poate chiar esti in acest moment si pur si simplu cauti o alternativa de invatare mai buna care sa te duca acolo unde trebuie… la REZULTAT).

teachbit platforma de cursuri it pareri

CAND INFORMATIA DEVINE PUTERE

Observam ca lucrurile merg bine in jur, dar parca la noi stau pe loc. Nu avanseaza, nu se misca, desi vrem, nu se intampla nimic.

Mereu avem optiunea de a renunta, dar stim noi in interiorul nostru ca putem mai mult, ca putem face lucrurile mai bine pentru noi, pentru viitorul nostru, pentru familia noastra, iar asta nu ne da pace. De aici, incepem sa ne punem intrebarea “CUM? Cum pot sa ies din aceasta situatie? Ce am de facut concret pentru a reusi, prin IT, in aceasta etapa a vietii mele?” 

Iar acesta a fost momentul in care noi, cei de la TeachBit, ne-am deschis mintea si ochii si am decis sa iesim in fata si sa venim cu un plus de ambitie si curaj in ai sprijinii pe cei care vor sa iasa din acesta bucla (parca nesfarsita) a esecului continuu.

Tocmai de aceea am dezvoltat platforma TeachBit cu Educatia in minte si NU cu informatia. De ce? Pentru ca informatia face parte din educatie. Nu o compune in intregime. Noi credem cu taria ca pentru a obtine acele rezultate pe care ni le dorim in viata avem nevoie de educatia potrivita in cel mai scurt interval de timp posibil. Astfel, educatia este compusa din informatie + practica + accountability (tinerea evidentei personale), un trio care produce rezultate predictibile.

Atat de predictibile incat 1 din 3 oameni asumati care se inscriu pe platforma, parcurg cursurile si respecta in totalitate sugestiile noastre, ajung la rezultat (dezvoltarea de abilitati tehnice noi, crearea de proiecte personale, creare unui portofoliu personal, angajarea sau freelancingul in domeniu). Astfel, sistemul educational din cadrul platformei TeachBit este de pana la 20 de ori mai eficient fata de alte moduri de invatamant online.

teachbit platforma de cursuri it pareri 2 (1)
teachbit platforma de cursuri it pareri 2 (1)
curs digitalizare teachbit ramon nastase

Si noi am trecut pe acolo… ne-am setat un tel in minte si ne-am apucat de treaba, iar lucrurile au mers… pentru cateva zile… dupa care ne-am lasat.

Dar intrebarea este “De ce? De ce desi vreau sa fac o treaba, nu reusesc sa o duc pana la capat? De ce desi vreau sa invat IT nu reusesc sa fac acest lucru?”

Tot auzim ca in piata romaneasca se cauta foarte multi IT-isti, foarte multe companii care angajeaza, salarii foarte mari (de la 7.000 RON in sus pentru cei cu nivel mediu de experienta) si totusi noi nu reusim sa terminam un “amarat” de curs. Chiar un studiu foarte recent din 2022 al celor de la ANIS relateaza urmatoarele:

“Studiu privind impactul industriei de software și servicii IT în economia României”

Studiul este disponibil pe siteul ANIS. Iata câteva idei din document:

– Industria de IT a crescut de 3 ori mai mult decat economia națională (17% vs 6%) în ultimii 5 ani
– 13,6 miliarde EUR impact în PIB, adică 6,2% din PIB în 2020
– 135k angajați (activitate directa in IT)
– 203k angajati (inclusiv cele cu activitate secundara in IT)

In plus:
– fiecare angajat direct în IT susține un alt loc de muncă în economie (270k locuri de muncă în total)
– dintre doi ITiști, doar unul dintre ei beneficiază de scutire (adică 103k)
– la doi ITiști care beneficiază de scutire găsim cel puțin un alt ITst care operează prin PFA sau microintreprindere (cel puțin ~47k având în vedere ca printr-un micro se pot masca mai multe relații de muncă)

curs digitalizare teachbit ramon nastase

Nu degeaba, cursanti precum Narcis, Darius, Andrei (si multi altii) au reusit sa se angajeze in domeniul IT in mai putin de 12 luni de la inscrierea pe platforma.

In cazul in care iti doresti o directie clara dpvd. Profesional in IT, explicatii in limba romana in format video, exercitii, proiecte practice, grup de oameni cu aceleasi interese care se ajuta reciproc, interactiune live pe Zoom cu trainerii din platforma, acces la zeci de ore de cursuri pe tema din arii precum Programarea, Creare aplicatii Mobile, Crearea de Site-uri, Baze de Date SQL, Securitate, Retelistica, Linux, Servere si multe altele, pe care le poti parcurge in ritmul tau (de la orice ora, de pe orice dispozitiv).

 Te invitam sa te inscrii in platforma si sa incepi sa inveti, asa cum trebuie, pentru a ajunge la rezultate intr-o perioada scurta de timp.

Educatia este doar la un click distanta, iar noi tot ce avem de facut este sa o accesam.

Apasa pe buton, si inscrie-te pe platforma de cursuri IT, TeachBit.ro.

Cum te poate ajuta Platforma IT?

Rezultate palpabile cu impact real in viata ta de zi cu zi (atat la job, cat si acasa) in mai putin de 6 luni, alaturi de recuperarea investitiei

01

Iti creste salariul cu cel putin 500 – 1.000 RON in primele 6 luni de la invatare fara sa fi nevoit sa te angajezi in IT.

02

Ajungi sa lucrezi de acasa, datorita cunostintelor IT si digitale acumulate.

03

Ajungi sa ai parte de un program flexibil de munca, in care se va pune accentul pe rezultate (si nu pe orele lucrate).

04

Iti termini treaba pe calculator (la job sau la scoala) mai repede

05

Devii independent in a lucra cu si pe calculator, cloud, aplicatii, servere si nu mai depinzi de ce zic altii

06

Te remarci in fata colegilor prin noile abilitati pe care le dezvolti si nivelul de “descurcareala” in online

Care sunt cursurile IT incluse pe platforma?

Parcurgand cursurile de pe aria dorita din IT, la final, vei avea gata portofoliul, CV-ul si profilul de LinkedIn cu care vei putea merge la interviuri si obtine job-ul dorit cu rezultate de pana la 5x mai mari fata de media din piata.

Care sunt cerintele pentru aceste cursuri?​

Un calculator cu conexiune la internet si o minte deschisa la nou. Atat!

De ce ai nevoie pentru a incepe?

 1. ✅ Calculator - Laptop, Desktop (orice model, orice sistem de operare)
 2. ✅ Conexiune la Internet - o conexiuna stabila pentru a putea parcurge cursurile online
 3. ✅ Curiozitate - de a explora si invata lucruri noi din domeniul tehnologiei

De ce NU ai nevoie pentru a incepe?

 1. ❌ Experienta anterioara in IT - poti incepe de la zero (fara facultate, diplome, job) si vei dobandi experienta pe parcursul cursurilor. Pentru asta le faci :)
 2. ❌ Cunostinte avansate de matematica - nu ai nevoie sa fii as in matematica. Cunostintele de clasa a 6-a sunt suficiente ;)
 3. ❌ Limba engleza avansat - desi IT-ul majoritar e in engleza nu trebuie sa te stresezi. Un nivel de intelegere de baza (B1) al limbii engleze este suficient :)
curs digitalizare teachbit ramon nastase

Cursurile te ajuta sa te specializezi pe una dintre aceste arii din IT

Indiferent daca te atrage programarea sau nu, pe Platforma IT vei gasi acea arie din IT prin care iti vei putea dezvolta o cariera sigura si de viitor

teachbit career path

De la cine vei invata pe platforma TeachBit.ro?

Pe platforma TeachBit ai posibilitatea sa inveti de la experti din IT, cu o experienta acumulata de peste 30 ani. Suntem 100% implicati in dezvoltarea abilitatilor tale!

Alege pachetul potrivit pentru tine

Incepe o transformare in viata ta profesionala prin IT in mai putin de 12 luni. Scapa de grija banilor si de stresul neimplinirii profesionale.

RECOMANDAT
Platforma IT by TeachBit.ro
✅ ACCES PE VIATA LA CURSURI
PLATA INTEGRALA
600€ Integral

Suma total achitata de 600€
Primesti sprijin din partea Mentorilor
Inveti in ritmul tau fara program fix
20+ cursuri IT tehnice - Retele, Securitate, Servere, Mobile, SQL, Programare, etc.
Curs - Fundamentele Web Development-ului
Curs - Fundamentele Blockchain, Crypto, NFT & Smart Contracts
Curs - Inteligenta Artificiala cu Python
Plan de invatare de la zero la Angajare
Suport si ajutor garantat prin comunitate si platforma
Proiecte si Resurse extra
Certificat de finalizare cursuri IT
Actualizari constante la platforma
Interviuri cu IT-istii
Inregistrari sesiuni Q&A pe Zoom
Modul Certificare in IT
Modul pregatitor pentru Angajare in IT
Modul de negociere a salariului la angajarea in IT
Fiecare pas care te va duce de la zero la angajarea in IT
Simulare 1 la 1 de interviu de angajare in IT
Mentor dedicat pentru crearea CV-ului, a LinkedIn-ului si scrisoarea de intentie
Acces pe VIATA la cursuri
Plan de invatare personalizat - 30 de minute la telefon
BONUS: 2 conturi pe platforma pentru tine si un prieten ca sa invatati impreuna
BONUS: Cursul de Digital Freelancing prin care inveti cum sa castigi 500 Euro in plus pe luna
Platforma IT by TeachBit.ro
✅ ACCES PE VIATA LA CURSURI
PLATA IN 6 RATE
6 Rate de 110€

Suma total achitata de 660€
Primesti sprijin din partea Mentorilor
Inveti in ritmul tau fara program fix
20+ cursuri IT tehnice - Retele, Securitate, Servere, Mobile, SQL, Programare, etc.
Curs - Fundamentele Web Development-ului
Curs - Fundamentele Blockchain, Crypto, NFT & Smart Contracts
Curs - Inteligenta Artificiala cu Python
Plan de invatare de la zero la Angajare
Suport si ajutor garantat prin comunitate si platforma
Proiecte si Resurse extra
Certificat de finalizare cursuri IT
Actualizari constante la platforma
Interviuri cu IT-istii
Inregistrari sesiuni Q&A pe Zoom
Modul Certificare in IT
Modul pregatitor pentru Angajare in IT
Modul de negociere a salariului la angajarea in IT
Fiecare pas care te va duce de la zero la angajarea in IT
Simulare 1 la 1 de interviu de angajare in IT
Mentor dedicat pentru crearea CV-ului, a LinkedIn-ului si scrisoarea de intentie
Acces pe VIATA la cursuri
Plan de invatare personalizat - 30 de minute la telefon
BONUS: 2 conturi pe platforma pentru tine si un prieten ca sa invatati impreuna
BONUS: Cursul de Digital Freelancing prin care inveti cum sa castigi 500 Euro in plus pe luna
Platforma IT by TeachBit.ro
✅ ACCES PE VIATA LA CURSURI
PLATA IN 12 RATE
12 Rate de 60€

Suma total achitata de 720€
Primesti sprijin din partea Mentorilor
Inveti in ritmul tau fara program fix
20+ cursuri IT tehnice - Retele, Securitate, Servere, Mobile, SQL, Programare, etc.
Curs - Fundamentele Web Development-ului
Curs - Fundamentele Blockchain, Crypto, NFT & Smart Contracts
Curs - Inteligenta Artificiala cu Python
Plan de invatare de la zero la Angajare
Suport si ajutor garantat prin comunitate si platforma
Proiecte si Resurse extra
Certificat de finalizare cursuri IT
Actualizari constante la platforma
Interviuri cu IT-istii
Inregistrari sesiuni Q&A pe Zoom
Modul Certificare in IT
Modul pregatitor pentru Angajare in IT
Modul de negociere a salariului la angajarea in IT
Fiecare pas care te va duce de la zero la angajarea in IT
Simulare 1 la 1 de interviu de angajare in IT
Mentor dedicat pentru crearea CV-ului, a LinkedIn-ului si scrisoarea de intentie
Acces pe VIATA la cursuri
Plan de invatare personalizat - 30 de minute la telefon
BONUS: 2 conturi pe platforma pentru tine si un prieten ca sa invatati impreuna
BONUS: Cursul de Digital Freelancing prin care inveti cum sa castigi 500 Euro in plus pe luna

Alege pachetul potrivit pentru tine

Incepe o transformare in viata ta profesionala prin IT in mai putin de 12 luni. Scapa de grija banilor si de stresul neimplinirii profesionale.

Platforma IT by TeachBit.ro
✅ ACCES PE VIATA LA CURSURI
PLATA INTEGRALA
600€

Primesti sprijin din partea Mentorilor
Inveti in ritmul tau fara program fix
20+ cursuri IT tehnice - Retele, Securitate, Servere, Mobile, SQL, Programare, etc.
Curs - Fundamentele Web Development-ului
Curs - Fundamentele Blockchain, Crypto, NFT & Smart Contracts
Curs - Inteligenta Artificiala cu Python
Curs - Full-Stack Web Development cu Python
Curs - Frontend Web Development
Curs - Securitate Cibernetica & Ethical Hacking
Plan de invatare de la zero la Angajare
Suport si ajutor garantat prin comunitate si platforma
Proiecte si Resurse extra
Certificat de finalizare cursuri IT
Actualizari constante la platforma
Interviuri cu IT-istii
Inregistrari sesiuni Q&A pe Zoom
Modul Certificare in IT
Modul pregatitor pentru Angajare in IT
Modul de negociere a salariului la angajarea in IT
Fiecare pas care te va duce de la zero la angajarea in IT
Simulare 1 la 1 de interviu de angajare in IT
Mentor dedicat pentru crearea CV-ului, a LinkedIn-ului si scrisoarea de intentie
Acces pe VIATA la cursuri
Plan de invatare personalizat - 30 de minute la telefon
BONUS: 2 conturi pe platforma pentru tine si un prieten ca sa invatati impreuna
BONUS: Cursul de Digital Freelancing prin care inveti cum sa castigi 500 Euro in plus pe luna
RECOMANDAT
Platforma IT by TeachBit.ro
✅ ACCES PE 1 AN LA CURSURILE IT
200€

Primesti sprijin din partea Mentorilor
Inveti in ritmul tau fara program fix
20+ cursuri IT tehnice - Retele, Securitate, Servere, Mobile, SQL, Programare, etc.
Curs - Fundamentele Web Development-ului
Curs - Fundamentele Blockchain, Crypto, NFT & Smart Contracts
Curs - Inteligenta Artificiala cu Python
Curs - Full-Stack Web Development cu Python
Curs - Frontend Web Development
Curs - Securitate Cibernetica & Ethical Hacking
Plan de invatare de la zero la Angajare
Suport si ajutor garantat prin comunitate si platforma
Proiecte si Resurse extra
Certificat de finalizare cursuri IT
Actualizari constante la platforma
Interviuri cu IT-istii
Inregistrari sesiuni Q&A pe Zoom
Modul Certificare in IT
Modul pregatitor pentru Angajare in IT
Modul de negociere a salariului la angajarea in IT
Fiecare pas care te va duce de la zero la angajarea in IT
Simulare 1 la 1 de interviu de angajare in IT
Mentor dedicat pentru crearea CV-ului, a LinkedIn-ului si scrisoarea de intentie
Acces pe VIATA la cursuri
Plan de invatare personalizat - 30 de minute la telefon
BONUS: 2 conturi pe platforma pentru tine si un prieten ca sa invatati impreuna
BONUS: Cursul de Digital Freelancing prin care inveti cum sa castigi 500 Euro in plus pe luna
Platforma IT by TeachBit.ro
✅ ACCES 6 LUNI LA CURSURILE IT
120€

Primesti sprijin din partea Mentorilor
Inveti in ritmul tau fara program fix
10 cursuri IT tehnice - Retele, Securitate, Servere, Mobile, SQL, Programare, etc.
Curs - Fundamentele Web Development-ului
Curs - Fundamentele Blockchain, Crypto, NFT & Smart Contracts
Curs - Inteligenta Artificiala cu Python
Curs - Full-Stack Web Development cu Python
Curs - Frontend Web Development
Curs - Securitate Cibernetica & Ethical Hacking
Plan de invatare de la zero la Angajare
Suport si ajutor garantat prin comunitate si platforma
Proiecte si Resurse extra
Certificat de finalizare cursuri IT
Actualizari constante la platforma
Interviuri cu IT-istii
Inregistrari sesiuni Q&A pe Zoom
Modul Certificare in IT
Modul pregatitor pentru Angajare in IT
Modul de negociere a salariului la angajarea in IT
Fiecare pas care te va duce de la zero la angajarea in IT
Simulare 1 la 1 de interviu de angajare in IT
Mentor dedicat pentru crearea CV-ului, a LinkedIn-ului si scrisoarea de intentie
Acces pe VIATA la cursuri
Plan de invatare personalizat - 30 de minute la telefon
BONUS: 2 conturi pe platforma pentru tine si un prieten ca sa invatati impreuna
BONUS: Cursul de Digital Freelancing prin care inveti cum sa castigi 500 Euro in plus pe luna

BONUS – Pachetul de 5 Carti IT by Ramon Nastase, in format eBook, PDF

Cu ajutorul acestor eBook-uri vei putea invata IT pas cu pas, incepand de la zero (indiferent ca este vorba de Programare, Retele de Calculatoare sau Securitatea Cibernetica). 
 
Aceste materiale contin atat explicatii teoretice cat si exemple si exercitii practice pentru ca tu sa poti dobandi abilitatile tehnice de care ai nevoie pentru a reusi in domeniu. Ce contine pachetul? 
 

Cartile in format eBook, PDF:

 1. Programare cu Java + Exercitii
 2. Programare cu Python + Exercitii
 3. Securitate Cibernetica & Hacking
 4. Retele de Calculatoare + 15 laboratoare practice de Retele
 5. Manualul de Comenzi Retele Cisco
Pachet-Carti-IT-3.0---Ramon-Nastase

NOTA #1: Plata este 100% sigura si criptata folosind cel mai mare procesator de plata din Internet, Stripe.com. Odata realizata plata vei primii acces instant la cursurile de pe platforma TeachBit.

stripe-teachbit-3

NOTA #2: Poti platii in pana la 12 rate fara dobanda prin cardurile de cumparaturi de la Banca Transilvania, BRD, Alpha Banca sau Card Avantaj. Prin cardul de la BT ai pana la 24 de rate fara dobanda.

rate

Ce Garantii ai?

Platforma noastra este construita pentru a te ajuta si pentru a te sustine sa ajungi acolo unde iti doresti: lucrand in cel mai crescator si de viitor domeniu din Romania (si din lume), IT-ul.

Garantia pasiilor clari si siguri de la zero pana la angajarea in IT.

Garantia raspunsului la intrebarilor tale in termen de maxim 24 de ore prin grupul de suport, forum si mentorii dedicati de pe platforma.

Garantia satisfactiei ca si cursant prin experienta de invatare pe platforma noastra moderna, adaptata la tine (NU ai program fix, ESTI LIBER sa alegi sa inveti atunci cand vrei, cum vrei, de unde vrei).

Garantia faptului ca te vei descurca invatand lucruri noi pentru ca, conceptele sunt explicate vizual, in limba romana, cu termeni simpli non-academici si prin faptul ca ne ai alaturi atat pe noi, echipa TeachBit, cat si comunitatea de sute de oameni.

Garantie de retur. Fara riscuri. Esti 100% asigurat

Timp de 14 zile ai garantie de retur a banilor de 100%. 
Ce inseamna asta? Daca nu esti multumit de pachet, iti vei primi banii inapoi si vei putea pastra materialele achizitionate. 
garantie

De ce exista Platforma IT by TeachBit.ro?

Misiunea noastra este sa Digitalizam Romania prin Educatie si Tehnologie, iar totul incepe cu noi, oamenii. 🇷🇴

Salut,

Numele meu este Ramon Nastase si sunt IT-ist Optimist, Pasionat de Educatie. Visul meu este de a contribui la o lume în care fiecare dintre noi are libertatea de a progresa si de a se bucura de viata, facand zilnic ceea ce iubeste cu ajutorul tehnologiei.

Sunt fondatorul companiei TeachBit.ro care ofera educatie personalizata in IT celor dornici sa inceapa in domeniu si sa se angajeze (sau sa devina freelanceri) in 12 luni sau mai putin fara matematica sau experienta anterioara in domeniu. 

Din 2017 si pana in prezent am servit peste 5.000 de clienti, am creat o comunitate de peste 100.000 de persoane si am vandut peste 10.000 de exemplare a cartilor IT scrise de mine in intreaga lume prin platforme precum Amazon.

La TeachBit, Misiunea noastra este de a Digitaliza Romania prin Educatie si Tehnologie. 

Am fost trainer intr-o corporatie, iar asta mi-a permis sa inteleg cum nu exista concepte prea complicate pe care omul sa nu le poata intelege. 

In ultimii 12 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:

– ghidez personal peste 300 de persoane
– sustin peste 1.000 de ore de training
– ghidez peste 4.000 de cursanti online
– particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu
– dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni

Doresti sa-ti transformi viata profesionala si personala prin IT si Tehnologie? Te invit sa te inscrii pe platforma TeachBit.ro si sa-ti incepi drumul spre un viitor de succes in IT.

Experienta cursantilor de pana acum

Rezultate reale de la pasionati in IT. Oameni care au parcurs cursurile IT, in mai putin de 12 luni, iar acum lucreaza in domeniu la companii de top precum Oracle, Nokia, Adobe, Atos.

Daniel si-a urmat pasiunea ca Web Developer

Gabriel si-a urmat calea in securitate fizica prin IT

Andrei si-a redescoperit pasiunea prin IT

Testiomonial-Andrei-pjn7jby43dbdi03d8zxpb2cotafygqmxovz162kis4

M-am angajat la ORACLE! Acum lucrez pe un post de support engineer, un post mic printre carierele de IT, dar pentru mine este un START, un punct de plecare si o lansare in cariera, lucrez cu bazele de date si când vad pe Facebook live-uri cu Ramon sau Claudiu ii urmăresc cu drag! Cat despre cursurile acestora, toate sunt excepțional gândite, ușor de înțeles si ca un bonus daca intri in comunitatea lor de pe Facebook, ești aproape de toți, poți adresa întrebări si chiar Claudiu sau Ramon te pot îndruma când dai de “necaz”.

Andrei Sandru

Cursant TeachBit

Radu-Munteanu-cursant-TeachBit-pfog5tbxsga6wqcylnphl3ad648gtix3579w4rvxg4

Astazi am primit oferta celor de la Adobe. Video-urile tale legate de CCNA, Linux si Python m-au ajutat enorm de mult. Multumesc! 🙏

Radu Munteanu

Cursant TeachBit

Pareri-Angajat teachbit
Security - ComptiA
teachbit pareri 2
teachbit pareri 3
teachbit pareri
teachbit pareri 4
Super fain , super interesant. Fără povești nemuritoare , excelent structurat. Felicitări #Ramon_Năstase ! M-ai convins să citesc cartea ta de #Linux și să-mi cumpăr încă un laptop în care să instalez doar #Linux. Mii de mulțumiri pentru acest curs !

Constantin G.
Cursant
Curs bine explicat, cu multe exemple practice și exerciții ușor de rezolvat, pot spune că programarea poate părea dificilă însă după parcurgerea acestui curs am realizat că nu este deloc așa din moment ce îți sunt explicate noțiunile ca la carte 😉 . Recomand cu încredere 🙂

Ionut-Ciprian B.
Cursant
Valoarea informației primite din acest curs cât și cel anterior nu se compară cu nimic pentru că am început să învăț, să analizez lucrurile ce țin de IT din alt unghi și din altă perspectiva. Raportându-mă la cele spuse anterior mi se conturează o altă viziune.

Doina L.
Cursanta
Îți oferă acea cultură generală din IT atât de necesară pentru a înțelege acest domeniu. Este elementul ce stă la baza alegerii specializării pe care vrei să mergi și a tehnologiilor de care ai nevoie pentru a obține job-ul pe care ți-l dorești.
Diana Georgiana M.
Cursanta
Un blog sau un magazin online poate fi visul oricărui om care vrea să se integreze cât mai mult posibil în societatea secolului XXI. Cu ajutorul acestei platforme, se pare că visele pot deveni realitate.

Mirela B.
Cursanta
În ce mă privește pe mine, este ceea ce căutăm ! Apreciez munca celor care ne-au pus la dispoziție aceste cursuri, mulțumiri Ramon Năstase!Veronica D.
Cursanta

ATENTIE! Experienta asta te va transforma

Respectand pasii recomandati de noi, in perioada de timp stabilita, dupa ce parcurgi cursurile, iti faci portofoliul, CV-ul si aplici la interviuri prin recomandarile noastre, te vei angaja ca programator in IT.

Asta te va face sa trebuieasca sa inveti constant, sa lucrezi la acele proiecte care te atrag si sa castigi un salariu lunar de la 800 Euro/luna inca de la inceput. Viata ta nu va mai fi la fel dupa aceasta experienta!
satisfaction guarantee

Ce pierzi daca continui sa mai amani inceperea in IT

Preturile cresc, viata devine tot mai scumpa si nesigura. Singura constanta este schimbarea si progresul, iar domeniul IT poate fi puntea de salvare pentru un nou nivel de trai, unul decent si in siguranta.

X

Un job de viitor, unde poti sa te simti in siguranta si esti bine platit, in domeniul IT.

X

Flexibilitatea si libertatea de a lucra de pe un laptop si a castiga bani online prin IT.

X

Siguranta job-ului actual pentru ca tehnologia evolueaza rapid, iar sistemele IT automate vor duce la reducere locurilor de munca.

X

Mentorat si mod de invatare personalizat pe stilul si adaptat la ritmul tau.

X

Trenul (si trendul) IT-ului care prinde o viteza tot mai mare pe masura ce trece timpul

X

Timp, energie, bani datorita lipsei de realizari profesionala prin IT.

Ai intrebari?

Ia legatura cu Maria, consultantul nostru educational, care iti va raspunde rapid la intrebari si te va indruma inspre directia potrivita pentru tine din domeniul IT!

Intrebari frecvente

Exista 6 etape prin care ai nevoie sa treci (Definirea obiectivelor de cariera → Directia in IT → Invatarea tehnica → Pregatirea pentru angajare → Interviul de angajare → Performarea in IT). Incepe prin a programa o discutie cu unul dintre consultantii nostri educationali in care acesta te va ajuta sa intelegi fiecare pas de la zero la angajare in domeniul IT, impreuna cu un plan educational personalizat pe care tu sa-l urmezi in functie de aria din IT care se potriveste cel mai mult cu tine, ca persoana.

In timpul discutiei cu consultantul educational, acesta te va ajuta sa-ti clarifici care sunt ariile din IT in trend in momentul de fata si pe care sa o alegi tu in functie de tipul tau de personalitate, stil de lucru si preferinte. Programeaza o discutie cu noi si te vom ajuta sa alegi ce este mai bun pentru tine. De asemenea, iti recomandam sa parcurgi ACEST Quiz pentru a-ti afla tipul de personalitate in IT.

Indiferent daca ai BAC-ul sau nu, o facultate terminata sau nu (indiferent de domeniu), te poti angaja in domeniul IT. Spre exemplu, Ramon Nastase, co-fondatorul platformei TeachBit, s-a angajat in IT la doar 22 de ani fara sa fi terminat facultatea. Poti face si tu asta printr-un portofoliu (care sa contina proiectele la care tu ai lucrat), un profil de LinkedIn si un CV bine pus la punct. Toate aceste lucruri le vei face in cadrul programelor educationale din platforma TeachBit. Te vom ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a-ti creea portofoliul, CV-ul si profilul de LinkedIn pentru a te putea angaja. Totodata, in cadrul platformei vei gasi o lista cu job-uri disponibile la care vei putea aplica direct, odata ce te simti pregatit.

Limbajele de programare difera in functie de aria de specializare in IT pe care o doresti. Este important sa iti alegi o arie de specializare, iar limbajul de programare va veni de la sine (ex: Alegand partea de Web Development vei avea nevoie sa inveti JavaScript ca limbaj de programare). Astfel, vei alege o specializare pe care vrei sa o faci (pentru ca te atrage, te regasesti, simti ca poti construi ceva util prin ea), iar asta te va tine motivat si inspirat pe tot parcursul drumului tau.

Vei avea acces la materiale video, la grupul de suport din cadrul platformei, la sesiuni saptamanale live pe Zoom de tip Q&A. Echipa noastra iti sta la dispozitie. Atat trainerii cat, coachii TeachBit, cat si membrii comunitatii din cadrul platformei sunt deschisi si dornici sa-ti raspunda la intrebari, sa-ti ofere o vorba buna sa te asculte cu orice fel de dificultate te-ai intalni in prezent. Suntem aici pentru a te ajuta sa ai parte de cea mai buna experienta de invatare si poti opta pentru meditatii 1 la 1, saptamanale, lunare (sau cu orice alta frecventa doresti).

Noi iti punem la dispozitie, direct in platforma o baza de date cu locuri de munca disponibile pe diferite arii din domeniul IT, Technologie si Digital (IT Support, Web Dev, Mobile Dev, Software Dev, Sys Admin, etc.). Este important sa te pregatesti dpvd. tehnic si human skills, sa urmezi recomandarile noastre pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Sistemul nostru educational te ajuta sa obtii claritatea drumului pe care il ai de parcurs, sa te pregatesti dpvd. teoretic si practic pentru a putea lucra si performa in lumea reala a IT-ului. Suntem aici sa te sustine in drumul tau: noi venim cu informatia, aplicabilitatea practica, echipa, suportul, comunitatea si tehnologia de invatare, iar tu ai nevoie sa vi cu asumarea, dedicarea si intentia de a te transforma in cea mai buna versiune a ta.

Cursurile se desfasoara online, in format cu mentor (in grupe) sau individual. Odata inscris in platforma, vei putea parcurge cursurile organizate la nivel de saptamani, vei putea pune intrebari atat in grupul de suport cat si in sesiunile live de tip Q&A de pe Zoom, cat si direct trainerilor, prin platforma. Recomandarea noastra este sa parcurgi cursurile asa cum au fost ele concepute si sa respecti structura de invatare saptamanala (inveti teoretic din video-uri, aplici practic – exercitii & proiecte, validezi notiunile dobandite prin testele de verificare)

Sistemul nostru educational isi propune sa-i ajute pe cei care, il respecta, trec prin el, si sa obtina o cariera in domeniul IT, al tehnologiei si al digitalizarii in 12 luni sau mai putin. Nu oferim o garantie in obtinerea job-ului pentru participarea la programelor TeachBit. De ce? Pentru ca rezultatul nu depinde doar de noi, ci de tine, cursantul, de implicarea si pasiunea de care dai dovada. Intenția programelor TeachBit este să fie urmate gradat, progresiv și perseverent până la obținerea rezultatelor notabile. In prima etapa rezultatul notabil pe care este important sa-ti pui atentia este aplicabilitatea practica a conceptelor invatate (prin rezolvarea exercitiilor recomandate si dezvoltarea de proiecte). A doua etapa este cea de dezvoltare a portofoliului, avand la baza proiectele dezvoltate deja in cadrul cursurilor tehnice. A treia etapa este cea de actualizare/dezvoltare a CV-ului si a profilului de LinkedIn, urmand ca pe baza acestora sa aplici la job-uri relevante din domeniu. Acest lucru este posibil atat prin LinkedIn, cat si prin oportunitatile de job deschise din cadrul platformei. Noi iti facilitam tot acest proces de la 0 la angajare, te instruim in fiecare etapa si cerem implicarea si dedicarea ta in acest proces. Astfel, rezultatul nu va intarzia sa apara.

Plata se poate face integral (online cu cardul sau prin transfer bancar), cat si in rate fara dobanda (pana la 12 rate) prin carduri de cumparaturi la bancile: BRD, Alpha Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank. De asemenea, oferim solutii de finantare prin credite de studiu prin bancile noastre partenere. Mai multe despre modalitatile de plata poti citi aici: https://teachbit.ro/modalitati-de-plata/

Informatia o vei gasi, dar educatia nu. Informatia iti oferi cunostinte, iar educatia iti ofera rezultate. Noi la TeachBit punem accentul pe educatie, nu pe informatie. Educatia inseamna a trece prin pasi clari, cu rezultate clare de la o saptamana la alta, facand parte dintr-un grup de oameni care au acelasi scop ca si tine, sa obtina rezultate serioase cu impact pe termen lung in carierele lor. Modul de predare/invatare structurat pe saptamani, practica, tehnologia din spatele platformei, Live-urile constante, grupurile de suport si interactiunea umana cu membri echipei noastre sunt cele care fac diferenta si te vor ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Pachetul anual se poate opri in orice moment cu un singur click din contul tau de pe platforma. Nu e nevoie sa vorbesti cu echipa de suport sau sa oferi explicatii pentru decizia ta si nu exista nicio taxa de reziliere pentru tine.

Da. Ai la dispozitie 14 zile de la prima plata a abonamentului sa testezi platforma si sa decizi daca este ceea ce ai tu nevoie in acest moment.

Odata ce plata a fost efectuata cu succes, accesul il primesti instant pe platforma si detalii legate de cont prin mail-ul de confirmare al comenzii din partea TeachBit.ro

Nu stii de unde sa incepi? Afla cu ce parte din IT esti compatibil

Confuzia poate fi mare, in mod special cand esti la inceput de drum… Afla in doar 5 minute ce arie ti se potriveste din IT

2023 TeachBit.ro All rights Reserved