Programare cu Java – Curs IT Online

Ce este Java?

Java este un limbaj de programare orientat pe obiecte, lansat initial de Sun Microsystems (actualmente filiala Oracle) in 1995. Java deriva din carateristicile originale de la SmallTalk avand o sintaxa similara cu C si C++. In comparatie cu cele 2 limbaje mentionate, Java este mai usor de invatat pentru ca, prin natura sa, a fost conceput cu gandul de a evita erorile de compilare si alocare a memoriei (spre deosebire de C/C++ care iti pot da mai multe batai de cap).

Cum te va ajuta cursul?

Parcurgerea cursului va ajuta fiecare cursant sa isi formeze o baza solida a cunostiintelor limbajului JAVA, POO (Programare orientata pe obiecte), Structuri de date, utilizarea fisierelor si alte tehnologii utile in dezvoltarea de software (Baze de date, Web Fundamentals – HTML, CSS, JavaScript) cu scop de a lucra pe o pozitie de Junior Backend Java Developer.

Dupa finalizarea cursului fiecare cursant poate ajunge sa aiba un job ca si Junior Software Developer (Backend) in acelasi timp isi poate dezvolta un portofoliu personal.

Structura cursului - Software Development cu Java

Conținutul acestui Curs

Extinde toate

Introducere

Saptamana 1 - Programare cu Java
Saptamana 2 - Programare cu Java
Saptamana 3 - Programare cu Java
Saptamana 4 - Programare cu Java
Saptamana 5 - Programare cu Java
Saptamana 6 - Programare cu Java
Saptamana 7 - Programare cu Java
Saptamana 8 - Programare cu Java
Saptamana 9 - Programare cu Java
Saptamana 10 - Proiect de final
Saptamana 11 - Problem Solving
Saptamana 12 - Baze de Date - Despre bazele de date
Saptamana 13 - Baze de Date - Limbajul SQL - Partea 1
Saptamana 14 - Baze de Date - Limbajul SQL - Partea 2
Saptamana 15 - Introducere in Git & GitHub
Saptamana 16 - Notiuni avansate despre Git
1 din 2
+1594 înscris
Neînscris
Apasa pe buton pentru a te putea inscrie la curs

Include

 • 22 Capitole
 • 171 Lectii
 • 9 Teste de verificare
 • Curs Certificate

Răspunsuri

Average 
 5 Based On 2

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. I absolutely love your website.. Pleasant colors & theme. Did you create this web site yourself? Please reply back as I’m hoping to create my own personal blog and would love to learn where you got this from or just what the theme is named. Kudos!

 2. Doresc sa stiu urmatoarele despre cursul de Java:
  – cursul se tine on-line sau in clasa?
  – care sunt orele la care se tin sedintele ( daca sunt on-line )?
  – care este portofoliul de programe , scripturi si clase la finalul cursului?
  – exista intershiping dupa acest curs?
  – care sunt sansele sa te angajez ca programator incepator la finalizarea cursului ( in termen de maxim 4 luni de zile de la finalizare) ?
  – cum se achita cursul ? Se poate achita si in rate? Daca DA atunci in cate rate si cam care este valoarea acestora ( platile pot sa difere ca valoare )?

  1. Prezentarea dvs. este frumoasa, pagina bine aranjata dar calitatea informatiei este spre minim. Pt cineva care cauta cu adevarat ceva pt viitor pagina nu spune prea multe. Nu exista informatii despre structura amanuntita a programei, nu exista explicatii cum si in ce fel are loc interactiunea cu mentorul / trainerul, nu exista posibilitate de comunicare in cazul in care doresc sa stiu mai multe despre ce se face, cum se face si in ce fel se face la oricare din cursuri. Chestia aia cu consiliere e pentru cineva care doreste sa auda ceva frumos si nu ca sa se documenteze despre ce curs sa urmeze ca sa-i foloseasca la o cariera in viitor. Rubrica de interactiune lipseste cu desavarsire.

   1. Salutare Cristian! Comunicarea cu mentorul se face atat in cadrul platformei, cat si pe Whatsapp, cat si pe Zoom , iar pentru detalii, poti programa o discutie cu noi.