Rezultate reale de la pasionati ca tine

Oamenii care au parcurs cursurile IT, in mai putin de 6 luni, acum lucreaza in domeniu la companii de top precum Oracle, Nokia, Adobe, Atos, Banca Transilvania.

oc - bw

Iata 10 persoane care s-au angajat in IT fara experienta anterioara in domeniu

ANGAJATI IN IT
1 +
Cursuri IT
1 +
Cursanti inscrisi
1 +
Ramon-nastase-pareri-
Security-ComptiA-946x1024
Pareri-Angajat teachbit
testimonial
Baze de Date - Intern la BT teachbit pareri
1. Testimonial PIT
Testimonial Cristi - Webinar
Paula - Testimonial
teachbit pareri 3

Marturii video si studii de caz ale cursantiilor TeachBit.ro

Rezultate reale de la pasionati in IT. Oameni care au parcurs cursurile IT, in mai putin de 6 luni, iar acum lucreaza in domeniu la companii de top precum Oracle, Nokia, Adobe, Atos.

Cartea de Securitate Cibernetica m-a salvat!

Alexandrina

Cursanta TeachBit

Mentoratul cu Ramon m-a ajutat sa stapanesc mai bine partea de Retele si Linux. Astfel, pot sa-mi trec cu mai mare usurinta examenele de la scoala si sa fac reconversie profesionala in domeniul IT ca administrator de sistem.

Gabriel Goropcila

Cursant TeachBit

Darius s-a angajat ca Junior Full-Stack Developer dupa ce a interactionat cu cursurile de pe platforma, cu echipa si comunitatea din cadrul ei, iar astfel a reusit.

Darius

Cursant TeachBit

Platforma ma ajutat sa inteleg ce am de facut pentru a ma angaja in IT. Dupa doar 6 luni de la inscriere m-am angajat, iar acum lucrez in IT ca IT Technical Support.

Narcis Florin

Cursant TeachBit

Platforma ma ajutat sa invat limbajul de programare Java si sa fac primul meu proiect, sa-mi demonstrez ca pot face asta.

Gabriel Grecu

Cursant TeachBit

M-am regasite, redescoperit, prin IT cu ajutorul lui Ramon Nastase, a platformei si a echipei sale.

Andrei Bozga

Cursant TeachBit

Frontend Web Development este pasiunea mea. Dandu-ti silinta nu ai cum sa nu reusesti, iar daca iti doresti cu adevarat IT vei ajunge sa reusesti.

Daniel Andrei

Cursant TeachBit

Consultant pe partea de securitate fizica. Poti vedea ce face Gabriel aici: http://gabrielbita.ro/

Gabriel Bita

Cursant TeachBit

Studii de caz ale cursantilor TeachBit

Citeste povestiile cursantilor TeachBit👇

Radu-Munteanu-cursant-TeachBit

Astăzi am primit oferta celor de la Adobe. Video-urile tale legate de CCNA, Linux și Python m-au ajutat enorm de mult. Mulțumesc! 🙏

Radu Munteanu

Cursant TeachBit

Am invatat multe chestii de la Claudiu pe care nu am putut sa le inteleg complet inainte singur, aveam ceva nelamuriri. In plus sfaturile date (atat cat vine vorba de html/css/js cat si despre procesul de invatare + angajare) au fost mai mult decat binevenite, nu cred ca as fii gasit altundeva mai bine. Felicitari trainer-ului si echipei!

Mihai Mirzac

Cursant TeachBit

6
Untitled design

Vreau sa spun ca acest curs de Web Development chiar mi-a pus bazele solide, pot spune ca dupa acest curs imi este usor sa lucrez, sa corectez erori, sa gasesc mereu solutii la probleme si chiar motivat sa nu ma las niciodata, toate punctele au fost explicate bine. Sunteti o echipa minunata, care faceti cu drag asta si se vede prin cursantii vostrii care au numai rezultate bune, eu fiind unul dintre ei si eu unul m-am indragostit de web dev si continui sa invat in acest domeniu cat mai mult.

Antonio Alessandro

Cursant TeachBit

Mulțumesc pentru resursele trimise și consultanța online! M-ai ajutat să fac exact ceea ce mi-am propus, un plan de studiu pe care să îl urmez! Așa o să am echilibru (muncă-studii), plus motivație!

Scripnic Eduard

Cursant TeachBit

Untitled design
Curant TeachBit - Tiberiu Seeberger

Pana de curând am avut abonament în platforma. Datorită lui Ramon am ajuns în compania unor oameni cu aceleași pasiuni ca și mine și în momentul de fata suntem la a șasea companie căreia îi clonăm și blocam datele. Răscumpărarea este uriașă. Starea mea de bine s-a îmbunătățit și la fel și starea financiară. Totul datorită ție.

Tiberiu Seeberger

Cursant TeachBit

Testiomonial - Andrei

M-am angajat la ORACLE! Acum lucrez pe un post de support engineer, un post mic printre carierele de IT, dar pentru mine este un START, un punct de plecare si o lansare in cariera, lucrez cu bazele de date si când vad pe FaceBook live-uri cu Ramon sau Claudiu ii urmăresc cu drag! Cat despre cursurile acestora, toate sunt excepțional gândite, ușor de înțeles si ca un bonus daca intri in comunitatea lor de pe FaceBook, ești aproape de toți, poți adresa întrebări si chiar Claudiu sau Ramon te pot îndruma când dai de “necaz”.

Andrei Sandru

Cursant TeachBit

Despre redare videouri Narcis Florin si Ramon Nastase - TeachBit

M-am angajat după 4 luni de curs.

"Eu am reușit pornind de la cunoștințe de programare aproape 0."

NARCIS FLORIN – TECH SUPPORT

Oameni care și-au găsit
deja locul în IT

Super fain , super interesant. Fără povești nemuritoare , excelent structurat. Felicitări #Ramon_Năstase ! M-ai convins să citesc cartea ta de #Linux și să-mi cumpăr încă un laptop în care să instalez doar #Linux. Mii de mulțumiri pentru acest curs !

Constantin G.
Cursant
Curs bine explicat, cu multe exemple practice și exerciții ușor de rezolvat, pot spune că programarea poate părea dificilă însă după parcurgerea acestui curs am realizat că nu este deloc așa din moment ce îți sunt explicate noțiunile ca la carte 😉 . Recomand cu încredere 🙂

Ionut-Ciprian B.
Cursant
Valoarea informației primite din acest curs cât și cel anterior nu se compară cu nimic pentru că am început să învăț, să analizez lucrurile ce țin de IT din alt unghi și din altă perspectiva. Raportându-mă la cele spuse anterior mi se conturează o altă viziune.

Doina L.
Cursanta
Îți oferă acea cultură generală din IT atât de necesară pentru a înțelege acest domeniu. Este elementul ce stă la baza alegerii specializării pe care vrei să mergi și a tehnologiilor de care ai nevoie pentru a obține job-ul pe care ți-l dorești.
Diana Georgiana M.
Cursanta
Un blog sau un magazin online poate fi visul oricărui om care vrea să se integreze cât mai mult posibil în societatea secolului XXI. Cu ajutorul acestei platforme, se pare că visele pot deveni realitate.

Mirela B.
Cursanta
În ce mă privește pe mine, este ceea ce căutăm ! Apreciez munca celor care ne-au pus la dispoziție aceste cursuri, mulțumiri Ramon Năstase!Veronica D.
Cursanta
Am rămas impresionat pentru modul în care este prezentat și mai ales pentru modul în care te ajută să-ți poți stabili obiectivele, să-ți dai seama cum ești tu și ce fel de personalitate ai și unde vrei să ajungi în viață. Am început mai mult doar cu o mică curiozitate, dar acum sunt super motivat.
Eduard P.
Cursant
Ascultând cei 6 pași prezentați de tine Ramon, îmi permit să spun cum am început să simt dorința către obiectivele și scopurile mele ce fac parte în tot acest proces unde eu mă îndrept spre o nouă direcție, în lumea tehnologiei. Mi-am dat seama foarte clar ce am de făcut și cum trebuie să fac.
Ionut C.
Cursant
Explicații pe înțelesul tuturor! Tot ceea ce trebuie să facem este să ne hotărâm în ce direcție mergem și să învățăm!

Angela Monica G.
Cursanta
Cursul a fost foarte bine gândit, felul cum explică Claudiu despre elementele din HTML și nu numai, e foarte practic și eficient. Bravo Claudiu și felicitări și lui Ramon, care împreună cu echipa să au creat și dezvoltat această platforma!
Vlad George D.
Cursant
Salutare! Claudiu explica super fain, foarte ușor de înțeles modul lui de a explica, îmi place sistemul lui de a aranja tag-urile în HTML și în special CSS. Mulțumesc Domnilor! (Ramon și Claudiu)

Mario
Cursant
Am invatat multe chestii de la Claudiu pe care nu am putut sa le inteleg complet inainte singur, aveam ceva nelamuriri. In plus sfaturile date (atat cat vine vorba de html/css/js cat si despre procesul de invatare + angajare) au fost mai mult decat binevenite, nu cred ca as fii gasit altundeva mai bine. Felicitari trainer-ului si echipei, astept partea a 2-a a cursului!
Mihai M.
Cursant

Poveștile de succes ale oamenilor
care au reușit​

Cea mai importante lecție pe care am învățat-o este că lucrurile grozave sunt construite în timp, nu peste noapte.

Marian Badea, 
Web Developer

Click aici pentru a citi articolul

Platforma ma ajutat sa inteleg ce am de facut pentru a ma angaja in IT. Dupa doar 6 luni de la inscriere m-am angajat, iar acum lucrez in IT ca IT Technical Support.

Narcis Florin,
Technical Support

Click aici pentru a citi articolul

Portofolii realizate de
cursanții noștri

Proiect WeblyNow

Noi suntem Weblynow. Suntem din Brasov si ne ocupam cu creerea site-urilor web din orice domeniu ai nevoie. Facem blog-uri de masini cu cod qr autocolant daca esti pasionat in ale tuning-ului, blog-uri personalizate, magazine online si multe altele. Suntem seriosi, promti si motivati de a creea site-ul mult dorit.

Antonio Alessandro

Cursant Teachbit

Portofoliu realizat de cursantul nostru Daniel

Portofoliul creat de cursantul nostru Daniel, este un site realizat cu ajutorul WordPress-ului în care el și-a adăugat toată experiență acumulata în cadrul platformei Teachbit.

Daniel Andrei

Cursant TeachBit

Portofoliu realizat de cursantul nostru Gabriel

Portofoliul creat de cursantul nostru Gabriel, este un site realizat cu ajutorul WordPress-ului în care el și-a adăugat toată experiență acumulata în cadrul platformei Teachbit.

Gabriel Bita

Cursant TeachBit

Proiect dedicat iubitorilor de arta

Magazinul creat de cursanta noastră Laura este dedicat iubitorilor de arta. Acesta include o galerie în care clienții pot găsi inspirație pentru tablouri sau pot face o comanda online.. 

Laura Maria

Cursanta Teachbit

Nu stii de unde sa incepi?

Te ajutam noi! Da START-ul in IT prin cursul Gratuit 👇