S-a angajat ca Web Developer – Studiu de Caz cu Marian Badea

S-a angajat ca Web Developer - Studiu de Caz cu Marian Badea

Povestea lui Marian

Îmi place să mă provoc și de aceea la 22 de ani am decis să îmi deschid propria afacere, o cafenea, iar din 2017 am trecut printr-o perioadă de timp interesantă, mai ales în ultimul an în timpul crizei Covid-19. În toată această perioada, pe lângă abilitățile dobândite, am învățat și cum să lucrez cu oamenii și să fiu orientat spre client, să fiu disciplinat și organizat. Mai mult, cele mai importante lecții pe care le-am învățat este că lucrurile grozave sunt construite în timp, nu peste noapte. Construirea unui business/produs singur este bună, dar cu ajutorul unei echipe, rezultatele sunt mai bune. Cred cu tărie că clienții cumpără experiența, nu doar produsul.

Mă numesc Badea Marian Alexandru, am 27 ani, trăiesc și învăț programare în Sibiu. Am absovit Facultea de Științe Economice și de anul acesta am decis să îmi schimb drumul în carieră mea profesională și am ales domeniul IT.

În timpul liber, studiez despre tehnologie, finanțe și o viață sănătoasă. De asemenea, sunt pasionat de sport, de la ciclism la schi și citesc despre dezvoltarea personală, ficțiune și psihologie

Cea mai importante lecție pe care am învățat-o este că lucrurile grozave sunt construite în timp, nu peste noapte.

Importanța “De Ce-ului”. Tu ți l-ai descoperit?

Mi-am descoperit De Ce-ul parcurgând o perioada mai dificilă în timpul crizei Covid. În acea perioada am avut timp de gândire asupra a ceea ce vreau să fac în viitorul apropiat, cât și în cel îndepărtat, iar IT-ul a câstigat, astfel, am început să învăț programare.

Care este “De Ce-ul” tău?

De Ce-ul meu îl reprezintă progresul continuu, libertatea de a putea lucra de orinde doresc, posibilitatea de a fi înconjurat de oameni inteligenți și independența financiară. În domeniul IT am găsit toate aceastea.

Care a fost motivul pentru care ai ne-ai ales?

Am ales acest curs pentru că mi-am dorit să am îndrumare corespunzătoare încă de la început de drum, iar accesul la Platforma IT, având cursuri pentru începători și cuprinzând mai multe arii din domeniul IT, a fost exact ce mi-am dorit pentru un începător că mine.

Ce anume te-a atras?

Am urmărit câteva videouri pe Youtube și pe Facebook de ale lui Ramon, mi-a plăcut cum prezintă lucruile, profesionalismul și gândirea lui, așa am decis să achizitionez accesul la platforma.

Ce cursuri ai urmat și cum ți se par?

În mare parte am urmat cursurile de Introducere în IT și Web Development, iar din celelalte mai puțîn. Am ales aria de Web Development și Frontend pentu că aici m-am regăsit în raport cu valorile și pasiunile mele. Îmi place designul, îmi plac lucurile ordonate și frumoase( în cazul acest o pagină web ), îmi place să mă dezvolt continuu.

Crezi că sunt pe înțelesul tuturor?

Da, cursurile sunt usor de înțeles și sunt foarte bune pentru cineva la început de drum, mie personal mi-au fost de foarte mare ajutor. Bineînțeles am depus mult efort și pe lângă videourile din respectivele cursuri, parcurgând și resursele(cărți, site-uri) recomandate de Ramon Năstase și Claudiu Ciumedean.

Ce anume ai îmbunătății atât pe platforma că experiență cât și la cursurile noastre?

Personal cred că informația oferită în cursuri voastre este bine structurată și dacă există dorninta de învățare din partea celor care fac parte din acest grup este cam imposibil să nu poți performa. Ce aș adaugă este poate un meet live cu cei interesați de o anumită arie la o perioada anume în care pur și simplu să facem împreună cu un trainer o aplicație, un site sau altceva în funcție de fiecare arie.

Articole similare

Răspunsuri