S-a angajat ca Web Developer – Studiu de Caz cu Marian Badea

S-a-angajat-ca-Web-Developer-Studiu-de-Caz-cu-Marian-Badea

Povestea lui Marian

Îmi place să mă provoc și de aceea la 22 de ani am decis să îmi deschid propria afacere, o cafenea, iar din 2017 am trecut printr-o perioadă de timp interesantă, mai ales în ultimul an în timpul crizei Covid-19. În toată această perioada, pe lângă abilitățile dobândite, am învățat și cum să lucrez cu oamenii și să fiu orientat spre client, să fiu disciplinat și organizat. Mai mult, cele mai importante lecții pe care le-am învățat este că lucrurile grozave sunt construite în timp, nu peste noapte. Construirea unui business/produs singur este bună, dar cu ajutorul unei echipe, rezultatele sunt mai bune. Cred cu tărie că, clienții cumpără experiența, nu doar produsul.


Mă numesc Badea Marian Alexandru, am 27 ani, trăiesc și învăț programare în Sibiu. Am absolvit Facultatea de Științe Economice și de anul acesta am decis să îmi schimb drumul în carieră mea profesională și am ales domeniul IT. În timpul liber, studiez despre tehnologie, finanțe și o viață sănătoasă. De asemenea, sunt pasionat de sport, de la ciclism la schi și citesc despre dezvoltarea personală, ficțiune și psihologie!

Importanța “De Ce-ului”. Tu ți l-ai descoperit?

Mi-am descoperit De Ce-ul parcurgând o perioada mai dificilă în timpul crizei Covid. În acea perioada, am avut timp de gândire asupra a ceea ce vreau să fac în viitorul apropiat, cât și în cel îndepărtat, iar IT-ul a câștigat! Astfel, am început să învăț programare.

Care este “De Ce-ul” tău?

“De Ce-ul” meu îl reprezintă progresul continuu, libertatea de a putea lucra de oriunde doresc, posibilitatea de a fi înconjurat de oameni inteligenți și independența financiară. În domeniul IT am găsit toate acestea!

Care a fost motivul pentru care ne-ai ales?

Am ales acest curs pentru că mi-am dorit să am îndrumarea corespunzătoare, încă de la început de drum, iar accesul la Platforma IT, având cursuri pentru începători și cuprinzând mai multe arii din domeniul IT, a fost exact ce mi-am dorit pentru un începător ca mine.

Ce anume te-a atras?

Am urmărit câteva video-uri pe Youtube și pe Facebook de ale lui Ramon, mi-a plăcut cum prezintă lucrurile, profesionalismul și gândirea lui, așa am decis să achiziționez accesul la platforma.

Ce cursuri ai urmat și cum ți se par?

În mare parte, am urmat cursurile de “Introducere în IT” și “Web Development”, iar din celelalte mai puțin. Am ales aria de Web Development și Front-end, pentru că aici m-am regăsit, în raport cu valorile și pasiunile mele. Îmi place designul, îmi plac lucrurile ordonate și frumoase( în cazul acest o pagină web ), îmi place să mă dezvolt continuu.

Crezi că sunt pe înțelesul tuturor?

Da, cursurile sunt ușor de înțeles și sunt foarte bune pentru cineva la început de drum, mie, personal, mi-au fost de foarte mare ajutor. Bineînțeles, am depus mult efort și pe lângă video-urile din respectivele cursuri, parcurgând și resursele(cărți, site-uri) recomandate de Ramon Năstase și Claudiu Ciumedean!

Pregatit sa incepi in IT?

Tehnologia se dezvolta. Apar gadget-uri noi, aplicatii noi, software-uri care ne fac viata mai usoara. Sistemele de operare, aplicatii sunt actualizeaza constant, sunt slefuite constant, sunt perfectionate. Asa suntem si noi oamenii, perfectibili, iar pentru asta avem nevoie si noi sa ne actualizam si dezvoltam constant.

Avand in vedere ca toate acestea creeaza o cerere foarte mare de specialisti IT:

Misiunea noastra este să ajutăm 100.000 (1% din populatia Romaniei) oamenii să-și descopere vocația, să genereze mai mulți bani și să devină liberi cu ajutorul tehnologiei.

Pentru asta, avem nevoie de educatie adaptata la noua era moderna in care traim. Educatie & informatii relevante, pratice, aplicabile imediat. Credem ca educatia are nevoie sa fie flexibila, adaptata stilului fiecaruia si accesibila, fara granite sau bariere (de pret, de locatie sau de tehnologie).

Pentru a fost creata platforma TeachBit, platforma ta de educatie in IT si Tehnologie. Educatia este la un click distanta, iar noi trebuie doar sa o accesam.

Alatura-te platformei de cursuri IT, TeachBit si da START-ul in IT, de la zero pana la angajare. Intra AICI

TeachBit Facebook
Platforma de cursuri IT TeachBit

Pe curand,

Echipa TeachBit

💻 Cursuri IT Gratuite pentru Elevi si Studenti. Intra pe teachbit.ro si aplica acum!

Articole similare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *