Modalități de plată - TeachBit.ro

Data ultimei actualizări: 2.01.2024

Ai la dispoziție mai multe metode prin care poți plăti:

1) Plata integrală

Plata în rate se poate efectua în următoarele moduri:

a) Online cu cardul

Poți achita facturile cu cardul direct imediat ce plasezi comandă. 

Tot ce ai de făcut este să alegi această modalitate de plata și să achiți online, imediat după plasarea comenzii printr-un mod 100% securizat de către StripeZero comision din partea ta pentru plata cu cardul online.

b) Plata prin transfer bancar sau depunere numerar

Plata o poți face din contul online al băncii tale sau prin depunerea de numerar la banca. Pentru plasa comandă pe site prin transfer bancar, te invit să ne trimiți un mail la contact@teachbit.ro în care să menționezi produsul dorit și faptul că alegi varianta de plata prin transfer bancar. Odată plasată comanda vei primi și informațiile de plata (contul bancar). În descriere te rugăm să menționezi și numărul de comandă pentru a putea identifica mai ușor comanda ta.

2) Plata in rate fără dobândă

Plata in rate se poate efectua pentru produsele sau serviciile cu o valoarea mai mare de 1.000 RON, in următoarele moduri:

a) Online cu cardul de cumpărături (până la 12 rate fără dobândă)

b) Online cu cardul de cumpărături BT Star de la Banca Transilvania (până la 18 sau 24 rate fără dobândă)

Plata este procesată prin mobilPay, iar cardurile de cumpărături acceptate sunt: Alpha Bank, Banca Transilvania, BRD Finance, CardAvantaj, Garanti Bank. Dacă încă nu ai un card de cumpărături, te vom pune în legătură cu partenerii noștri din cadrul băncilor care te vor ajuta în a obține unul.

Plata in rate nu se aplica in cazul abonamentelor lunare sau anuale.

3) Credit bancar de studiu

Programele educaționale se pot achita în 3 până la 60 de rate în urma obținerii unui credit de studiu la una dintre bancile noastre partenere (TBI Bank prin EuPlatesc.ro). Te vom ghida în întregul proces de obținere a unui credit astfel încât să poți plăti într-un mod accesibil și confortabil pentru educația ta. Astfel, plătind pentru a învață, transformându-te și obținând rezultatul pe careți-l dorești, vei ajunge să-ti crești valoarea personală în piața muncii, astfel ajungând să câștigi tot mai mult de-a lungul vieții tale profesionale.

4) Exemplu de plata în rate

Iată mai jos un exemplu de plată în rate pentru un curs în valoare de 3000 RON, în funcție de opțiunile de finanțare dorite.

 1. Plata în tranșe (online cu cardul) fără comision
  1. 2 tranșe: 1500 RON/luna
 2. Rate egale fără dobândă (cu card de Cumparaturi)*
  1. 6 rate: 500 RON/luna
  2. 12 rate: 250 RON/luna
 3. Credit bancar (cu dobândă)*
  1. Exemplu orientativ – rate 24 luni: 150 RON/luna
  2. Exemplu orientativ – rate 36 luni: 108 RON/luna
  3. Exemplu orientativ – rate 48 luni: 88 RON/luna
  4. Exemplu orientativ – rate 60 luni: 75 RON/luna

* Pentru oricare dintre aceste variante, te vom îndruma către bănci de încredere cu care noi lucrăm prin parteneriate. Îți vom pune la dispoziție persoane de contact (sau aprobarea rapidă, online), astfel încât să începi în cel mai scurt timp, fără complicații.

5) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

euplatesc teachbit