Recenziile celor 3.271 de Cursanti 4.7/5
4.7/5

Masterclass Securitate Cibernetica & Ethical Hacking
Curs de 12 saptamani si Angajare in IT

Recenziile Clientilor 4.7/5
4.7/5

Invata Securitate Cibernetica & Ethical Hacking in doar 12 saptamani si angajeaza-te chiar si fara Matematica. Experienta anterioara. Facultate in domeniu. Engleza avansata.

Cu noi inveti Securitatea Ciberntica, iti faci portofoliul & CV-ul, te certifici international in IT si te angajezi in domeniu in mai putin de 12 luni.

Completeaza formularul pentru a te inscrie la cursul de Securitate Cibernetica & Ethical Hacking, iar apoi unul dintre consultantii nostri te va contacta pentru detalii 👇

Aparitii media

start-up.ro_teachbit-ConvertImage
0 +
ANGAJATI ÎN IT
0 +
ANI DE ACTIVITATE
0 +
CURSANTI

Peste 3000 de cursanti se pregatesc deja cu noi pentru domeniul IT

Iar o parte din ei au inceput sa lucreze deja la companii de top precum:

oc - bw
nk - bw
ad - bw
As-logo
Ramon Nastase pareri 1

Darius s-a angajat ca Full-Stack Developer in mai putin de 12 luni

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil. Castiga lunar 6.000+ RON)

Gabriel a invatat in 2 luni cat in 6 ani de facultate

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil)

Narcis s-a angajat in IT in mai putin
de 6 luni

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil. Castiga lunar 3.500+ RON)

De ce sa alegi Securitatea Cibernetica

Unul dintre cele mai cautate joburi tehnice la nivel global, usurinta de invatare, flexbilitatea programului si beneficiile job-ului

Este aria din IT care se ocupa cu protejarea sistemelor informatice si a utilizatorilor sai.

Mai exact, companiile si persoanele fizice au servere, echipamente de interconectare (routerswitchload balancerfirewall) care practic ne dau accesul din internet in retelele acestea locale.

Marea majoritate a timpului il petrecem pe internet, de aceea aceasta securitate cibernetica este o arie foarte importanta in viata de zi cu zi pentru fiecare dintre noi.

Vreau sa intelegi intregul context ca sa stii cum sa te aperi.

Si pentru asta am ales sa iti scriu cateva lucruri fundamentale despre securitatea cibernetica si cum sa incepi in aceasta arie.

Unde exista un program, automat vine si o componenta de securitate cibernetica.

Programul respectiv poate sa fie scris si conceput la nivel de securitate sau poate fi scris si conceput doar la nivel de functionalitate.

Acest fapt insa, lasa o poarta larg deschisa pentru atacatorii care vor sa extraga date, sa le modifice si sa faca orice vor ei. 

Aici intervine rolul unui specialist de securitate: sa identifici, sa raportezi si sa previ potentiale atacuri ale hackerilor din Internet.

masterclass curs securitate cibernetica si hacking teachbit ramon nastase

Cat poti castiga ca specialist in Securitate Cibernetica?

In primul an de activitate salariile medii se incadreaza intre 5.000 – 6.000 RON/luna net si pot depasi suma de 9.100 RON/luna net intr-o perioada de mai putin de 3 ani de la angajare. Odata ce acumulezi experienta si incepi sa performezi in domeniu vei putea atinge si chiar depasi suma de 13.000 RON/luna net, in Romania.

Iar daca te intrebi ce posibilitati de job-uri ai in acest domeniu, aici ai cateva exemple:

 • Analist de Securitate
 • Penetration Tester
 • Cyber Security Specialist
 • Security Software Developer
 • CyberSecurity Manager

Ce companii angajeaza in Romania?

Cele mai mari companii au nevoie de admnistratori de securitate pentru a le putea gestiona sistemele informatice. Aici vorbim de companiile din telecom (Vodafone, Orange, Digi, Telekom), precum si furnizorii de servicii IT (Atos, Luxoft, Hella, Amazon, Voxility, Bitdefender, etc.) si multe alte firme atat din tara cat si din afara care sunt in (disperare) cautare de personal calificat.

Iti prezentam Masterclass-ul de Securitate Cibernetica

Un program online complet care te ia de cunostinte de nivel 0 si te duce pana la angajarea in IT

Masterclass-ul de Securitate Cibernetica te va ajuta sa dobandesti si sa pui in practica competentele tehnice ale momentului din lumea Securitatii

Vei invata cum sa te aperi de hackerii din Internet si cum sa protejezi sistemele informatice din companii.

Prin acest curs online, interactiv, in grupe, cu Mentor dedicat vei invata cum sa-l folosesti pentru a creea programe pe calculator, aplicatii proprii utilizabile in lumea reala.

De ce sa alegi cursul de Securitate Cibernetica?

1) Economistesti timp pretios

Am adunat toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc pentru a invata Programare de la 0. Asa ca nu va mai fi nevoie ca tu sa stai sa pierzi ore intregi pe net cautand fel si fel de detalii pentru ca ai totul pregatit deja.

2) Pui in practica ceea ce inveti

Cursul vine la pachet si cu exercitii practice. Rezolvandu-le, contribui la sedimentarea informatiilor primite. Deci avantajul tau e dublu: ai intr-un singur loc atat informatii concrete, cat si exercitii practice pentru ca tu sa accelerezi procesul tau de invatare.

3) Faci primii pasi spre un job bine platit ca Programator

Odata ce intelegi bazele programarii, vei putea sa progresezi in aceasta arie. Scopul acestui material e ca oricine sa inteleaga primii pasi, fara a avea cunostinte de calculatoare sau de matematica. In final avand si abilitati de a lucra pe un proiect, te vei putea angaja.

masterclass curs securitate cibernetica si hacking teachbit ramon nastase

Pentru cine este acest curs?

Pentru acele persoane care vor sa utilizeze mai usor tehnologia si sa castige timp in fiecare zi. Asadar, daca esti:

 1. Elev
 2. Student
 3. Profesor
 4. Angajat (si utilizezi calculatorul)
 5. Somer cu dorinta de evolutie
 6. Pensionar
 7. Pasionat de IT si tehnologie

Atunci, acest curs este pentru tine.

Cum se desfasoara cursul? Cum vei invata?

Odata inscris vei primi acces pe platforma TeachBit.ro de unde vei putea incepe sa parcurgi imediat cursul, intr-un mod flexibil, oricand doresti fara sa fi nevoit sa respecti un program strict. Cursul se face individual, online, parcurgand materialele video existente deja pe platforma.

Acesta este structurat pe durata a 9 luni, timp in care vei invata pas cu pas elementele practice, dupa care cu ajutorul exercitiilor de la final de saptamana vei putea aprofunda conceptele invatate. 

Va fi cineva la care poti sa apelezi constant?

Da, in fiecare saptamana vei avea parte de intalniri de grup pe Zoom cu mentorul tau care te va ghida, iti va raspunde la intrebari si te va provoca sa treci la urmatorul nivel. Pe langa aceste sesiuni, vei putea discuta, oricand doresti, direct cu mentorul tau prin sectiunea de chat (DM) existenta pe platforma.

Cand vei primi acces la curs?

Imediat ce te vei inscrie prin efectuarea platii online (sau la un interval de maxim 24 de ore dupa efectuarea platii prin transfer bancar).

De ce sa alegi sa inveti Securitate Cibernetica prin platforma TeachBit.ro

Experienta de invatare personalizata prin varietatea de optiuni disponibile tie si predictibilitatea rezultatului dorit prin respectarea recomandarilor noastre

De ce sa alegi platforma TeachBit.ro?

Misiunea noastra este sa Digitalizam Romania si ne propunem sa facem asta prin sustinerea a peste 100.000 (1% din populatia activa a Romaniei) oamenii sa-si descopere vocatia, sa genereze mai multi bani si să devina liberi cu ajutorul tehnologiei.

Astfel, ajungem mai aproape de viziunea noastra pe termen lung, cea de a pune Romania pe harta globala a tehnologiei si de a construi o tara cu oameni prosperi si fericiti. Oameni care prin ceea ce fac sa aiba sufletul si portofelul plin.

Pentru asta, avem nevoie de educatie adaptata la noua era moderna in care traim. Educatie & informatii relevante, pratice, aplicabile imediat.

Credem ca educatia are nevoie sa fie flexibila, adaptata stilului fiecaruia si accesibila, fara granite sau bariere (de pret, de locatie sau de tehnologie). Pentru a fost creata platforma TeachBit, platforma de educatie in IT si Tehnologie.

Garantia cursurilor noastre este simpla si clara: Inveti, te pregatesti si incepi sa lucrezi in IT in mai putin de 18 luni. Daca nu obtii acest rezultat, iti suntem alaturi pana in momentul in care reusesti sa te angajezi, cu sprijinul nostru.

curs web development teachbit claudiu ciumedean 2

Marea majoritate a oamenilor incep si nu reusesc, dar noi credem ca putem face lucrurile altfel. Credem in puterea informatiei, a practicii deliberate si a comunitatii care poate produce rezultate predictibile pentru oricine este asumat si doreste sa lucreze in IT. Astfel, contribuim la misiunea noastra de a Digitaliza Romania si ajungem sa-i rasplatim, sa-i promovam pe cei mai asumati care ajung sa reuseasca, pornind de la zero.

Ce iti ofera platforma TeachBit.ro? Pe scurt, un program complet care te va duce de la zero la angajare in IT ca Analist de Securitate in mai putin de 9 luni.

Educatia este la un click distanta, iar noi trebuie doar sa o accesam. Apasa pe buton si programeaza o discutie Gratuita cu noi.

Cursul este pentru tine daca esti

Oferim garantia rezultatelor, dar cursul nu este pentru oricine. Cautam acele persoane care se dedica invatarii, care doresc schimbarea in viata lor si care sunt deschise la nou si la efort pentru a obtine ceea ce isi doresc.

O persoana care vrea sa lucreze de acasa, care vrea sa-si creasca salariul si care doreste sa traiasca o viata mai buna.

O persoana care doreste sa faca o reconversie profesionala in IT sau in domeniul tehnologiei.

O persoana care nu se mai regaseste in ceea ce face si vrei sa-ti redescoperi pasiunea, urmand o noua cale in viata.

Elev sau student si vrei sa descoperi mai multe, sa-ti faci temele mai rapid sau sa scapi de stresul invatarii.

O persoana angajata, somera sau pensionara si vrei sa tii pasul cu tehnologia, plus dornic sa inveti lucruri noi.

O persoana care nu se teme de provocari si incercari ale vietii, iar invatarea este cel ai bun mod pentru a merge mai departe in viata.

Cum arata structura cursului

Cursul este impartit pe module care te vor prelua de la nivelul tau curent si te vor duce pana la angajarea in domeniu. 

Formatul cursului te va ajuta sa devii Analist de Securitate Cibernetica in 9 luni sau mai putin pornind de la zero, fara matematica sau experienta anterioara.

NOTA: Durata programului este de 9 luni

Invatam despre:

 • Securitatea din perspectiva Macro
 • Despre Hackers,
 • Tipuri de atacuri
 • Exemple studii de caz reale
 • Securizarea dispozitivelor personale

Invatam despre:

 • Securitatea din perspectiva Macro
 • Despre Hackers,
 • Tipuri de atacuri
 • Exemple studii de caz reale
 • Securizarea dispozitivelor personale

Invatam despre:

 • Securitatea din perspectiva Macro
 • Despre Hackers,
 • Tipuri de atacuri
 • Exemple studii de caz reale
 • Securizarea dispozitivelor personale
 • Realizam proiectul de final care consta intr-un laborator de Securitate care contine toate elementele invata pana acum

Cursul este pentru tine daca esti

Oferim garantia rezultatelor, dar cursul nu este pentru oricine. Cautam acele persoane care se dedica invatarii, care doresc schimbarea in viata lor si care sunt deschise la nou si la efort pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Inveti online prin platforma TeachBit,  atunci cand doresti, in ritmul tau de acasa. (Recomandam 90 minute/zi)

Avansezi in cunostinte practice respectand structura saptamanala a cursului pe care ti-o punem la dispozitie.

Ai acces la sesiuni de Q&A

Parcurgi video-urile, faci exercitiile practice recomandate si iti validezi cunostintele prin testele de verificare.

Cand intampini blocaje pui intrebari direct mentorului tau prin platforma de curs.

La final realizezi un proiect care inglobeaza toate cunostintele dobandite de-a lungul cursului.

Care sunt cerintele pentru acest curs?

Un calculator cu conexiune la internet si o minte deschisa la nou. Atat!

De ce ai nevoie pentru a incepe?

 1. ✅ Calculator - Laptop, Desktop (orice model, orice sistem de operare)
 2. ✅ Conexiune la Internet - o conexiuna stabila pentru a putea parcurge cursurile online
 3. ✅ Curiozitate - de a explora si invata lucruri noi din domeniul tehnologiei

De ce NU ai nevoie pentru a incepe?

 1. ❌ Experienta anterioara in IT - poti incepe de la zero (fara facultate, diplome, job) si vei dobandi experienta pe parcursul cursurilor. Pentru asta le faci :)
 2. ❌ Cunostinte avansate de matematica - nu ai nevoie sa fii as in matematica. Cunostintele de clasa a 6-a sunt suficiente ;)
 3. ❌ Limba engleza avansat - desi IT-ul majoritar e in engleza nu trebuie sa te stresezi. Un nivel de intelegere de baza (B1) al limbii engleze este suficient :)
curs digitalizare teachbit ramon nastase

De la cine vei invata?

Mentorul tau, Ramon Nastase, cu peste 13 ani de experienta in IT, campion national pe partea de Retele de Calculatoare, multiple certificari internationale Cisco CCNA & CCNP, fost trainer corporate care a instruit personal peste 300 de persoane.

Salut,

Numele meu este Ramon Nastase si sunt IT-ist Optimist, Pasionat de Educatie. Visul meu este de a contribui la o lume în care fiecare dintre noi are libertatea de a progresa si de a se bucura de viata, facand zilnic ceea ce iubeste cu ajutorul tehnologiei.

Sunt fondatorul companiei TeachBit.ro care ofera educatie personalizata in IT celor dornici sa inceapa in domeniu si sa se angajeze (sau sa devina freelanceri) in 12 luni sau mai putin fara matematica sau experienta anterioara in domeniu. 

Din 2017 si pana in prezent am servit peste 5.000 de clienti, am creat o comunitate de peste 100.000 de persoane si am vandut peste 10.000 de exemplare a cartilor IT scrise de mine in intreaga lume prin platforme precum Amazon.

La TeachBit, Misiunea noastra este de a Digitaliza Romania prin Educatie si Tehnologie. 

Am fost trainer intr-o corporatie, iar asta mi-a permis sa inteleg cum nu exista concepte prea complicate pe care omul sa nu le poata intelege. 

In ultimii 12 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:

– ghidez personal peste 300 de persoane
– sustin peste 1.000 de ore de training
– ghidez peste 4.000 de cursanti online
– particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu
– dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni

Doresti sa-ti transformi viata profesionala si personala prin IT si Tehnologie? Te invit sa te inscrii pe platforma TeachBit.ro si sa-ti incepi drumul spre un viitor de succes in IT.

Ce primesti odata inscris la curs prin platforma TeachBit.ro

Experienta de invatare personalizata prin varietatea de optiuni disponibile tie si predictibilitatea rezultatului dorit prin respectarea recomandarilor noastre

Garantia angajarii in IT (sau cresterea salariului la job-ul curent) prin respectarea pasilor recomandati.

Garantia de raspuns la intrebarile tale in 24 de ore

Cursul de Introducere in IT & Securitate Cibernetica

Recomandari de job-uri care sa-ti permita munca de acasa, cu program flexibil

Modul pregatitor pentru Angajare in IT

Mentorat timp de 9 luni de grup cu Mentor dedicat

Acces pe VIATA la cursurile de pe platforma si la actualizarii constante

Plan de invatare de la zero la Angajare in mai putin de 9 luni.

Diploma de finalizare pentru cursurile tehnice

Ai urmatoarele Garantii din partea noastra

Platforma noastra este construita pentru a te ajuta si pentru a te sustine sa ajungi acolo unde iti doresti: lucrand in cel mai crescator si de viitor domeniu din Romania (si din lume), IT-ul.

ATENTIE! Experienta asta te va transforma

Respectand pasii recomandati de noi, dupa ce parcurgi cursurile, iti faci portofoliul, CV-ul si aplici la interviuri prin recomandarile noastre, te vei angaja ca programator in IT.

Asta te va face sa trebuieasca sa inveti constant, sa lucrezi la acele proiecte care te atrag si sa castigi un salariu lunar de la 800 Euro/luna inca de la inceput. Viata ta nu va mai fi la fel dupa aceasta experienta!
satisfaction guarantee

Garantia pasiilor clari si siguri de la zero pana la angajarea in IT.

Garantia raspunsului la intrebarilor tale in termen de maxim 24 de ore prin grupul de suport, forum si mentorii dedicati de pe platforma.

Garantia satisfactiei ca si cursant prin experienta de invatare pe platforma noastra moderna, adaptata la tine (NU ai program fix, ESTI LIBER sa alegi sa inveti atunci cand vrei, cum vrei, de unde vrei).

Garantia faptului ca te vei descurca invatand lucruri noi pentru ca, conceptele sunt explicate vizual, in limba romana, cu termeni simpli non-academici si prin faptul ca ne ai alaturi atat pe noi, echipa TeachBit, cat si comunitatea de sute de oameni.

Garantie de retur. Fara riscuri. Esti 100% asigurat

Timp de 14 de zile ai garantie de retur a banilor de 100%. 
Ce inseamna asta? Daca nu esti multumit de pachet, iti vei primi banii inapoi.
garantie

NOTA #1: Intreaga colaborare se desfasoara 100% transparent si legal pe baza unui contract de prestari servicii.

NOTA #2: Poti platii in pana la 12 rate fara dobanda prin cardurile de cumparaturi de la Banca Transilvania, BRD, Alpha Banca sau Card Avantaj.

Citeste povestile cursantilor TeachBit.ro

Rezultate reale de la pasionati in IT. Oameni care au parcurs cursurile IT de pe platforma TeachBit in mai putin de 6 luni, iar acum lucreaza in domeniu. Citeste povestiile cursantilor TeachBit👇

Testiomonial-Andrei-pjn7jby43dbdi03d8zxpb2cotafygqmxovz162kis4

M-am angajat la ORACLE! Acum lucrez pe un post de support engineer, un post mic printre carierele de IT, dar pentru mine este un START, un punct de plecare si o lansare in cariera, lucrez cu bazele de date si când vad pe Facebook live-uri cu Ramon sau Claudiu ii urmăresc cu drag! Cat despre cursurile acestora, toate sunt excepțional gândite, ușor de înțeles si ca un bonus daca intri in comunitatea lor de pe Facebook, ești aproape de toți, poți adresa întrebări si chiar Claudiu sau Ramon te pot îndruma când dai de “necaz”.

Andrei Sandru

Cursant TeachBit

Radu-Munteanu-cursant-TeachBit-pfog5tbxsga6wqcylnphl3ad648gtix3579w4rvxg4

Astazi am primit oferta celor de la Adobe. Video-urile tale legate de CCNA, Linux si Python m-au ajutat enorm de mult. Multumesc! 🙏

Radu Munteanu

Cursant TeachBit

Daniel si-a urmat pasiunea ca Web Developer

Gabriel si-a urmat calea in securitate fizica prin IT

Andrei si-a redescoperit pasiunea prin IT

Security - ComptiA
teachbit pareri 2
teachbit pareri 3
Pareri-Angajat teachbit
teachbit pareri
teachbit pareri 4

Ce pierzi daca mai amani sa incepi in IT

Preturile cresc, viata devine tot mai scumpa si nesigura. Singura constanta este schimbarea si progresul, iar domeniul IT poate fi puntea de salvare pentru un nou nivel de trai, unul decent si in siguranta.

X

Un job de viitor, unde poti sa te simti in siguranta si esti bine platit, in domeniul IT.

X

Flexibilitatea si libertatea de a lucra de pe un laptop si a castiga bani online prin IT.

X

Siguranta job-ului actual pentru ca tehnologia evolueaza rapid, iar sistemele IT automate vor duce la reducere locurilor de munca.

X

Mentorat si mod de invatare personalizat pe stilul si adaptat la stilul si ritmul tau.

X

Trenul (si trendul) IT-ului care prinde o viteza tot mai mare pe masura ce trece timpul.

X

Timp, energie, bani datorita lipsei de realizari profesionala prin IT.

Ai intrebari?

Ia legatura cu Maria, consultantul nostru educational, care iti va raspunde rapid la intrebari si te va indruma inspre directia potrivita pentru tine din domeniul IT!

Intrebari frecvente

Exista 6 etape prin care ai nevoie sa treci (Definirea obiectivelor de cariera → Directia in IT → Invatarea tehnica → Pregatirea pentru angajare → Interviul de angajare → Performarea in IT). Incepe prin a programa o discutie cu unul dintre consultantii nostri educationali in care acesta te va ajuta sa intelegi fiecare pas de la zero la angajare in domeniul IT, impreuna cu un plan educational personalizat pe care tu sa-l urmezi in functie de aria din IT care se potriveste cel mai mult cu tine, ca persoana.

In timpul discutiei cu consultantul educational, acesta te va ajuta sa-ti clarifici care sunt ariile din IT in trend in momentul de fata si pe care sa o alegi tu in functie de tipul tau de personalitate, stil de lucru si preferinte. Programeaza o discutie cu noi si te vom ajuta sa alegi ce este mai bun pentru tine. De asemenea, iti recomandam sa parcurgi ACEST Quiz pentru a-ti afla tipul de personalitate in IT.

Indiferent daca ai BAC-ul sau nu, o facultate terminata sau nu (indiferent de domeniu), te poti angaja in domeniul IT. Spre exemplu, Ramon Nastase, co-fondatorul platformei TeachBit, s-a angajat in IT la doar 22 de ani fara sa fi terminat facultatea. Poti face si tu asta printr-un portofoliu (care sa contina proiectele la care tu ai lucrat), un profil de LinkedIn si un CV bine pus la punct. Toate aceste lucruri le vei face in cadrul programelor educationale din platforma TeachBit. Te vom ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a-ti creea portofoliul, CV-ul si profilul de LinkedIn pentru a te putea angaja. Totodata, in cadrul platformei vei gasi o lista cu job-uri disponibile la care vei putea aplica direct, odata ce te simti pregatit.

Limbajele de programare difera in functie de aria de specializare in IT pe care o doresti. Este important sa iti alegi o arie de specializare, iar limbajul de programare va veni de la sine (ex: Alegand partea de Web Development vei avea nevoie sa inveti JavaScript ca limbaj de programare). Astfel, vei alege o specializare pe care vrei sa o faci (pentru ca te atrage, te regasesti, simti ca poti construi ceva util prin ea), iar asta te va tine motivat si inspirat pe tot parcursul drumului tau.

Vei avea acces la materiale video, la grupul de suport din cadrul platformei, la sesiuni saptamanale live pe Zoom de tip Q&A. Echipa noastra iti sta la dispozitie. Atat trainerii cat, coachii TeachBit, cat si membrii comunitatii din cadrul platformei sunt deschisi si dornici sa-ti raspunda la intrebari, sa-ti ofere o vorba buna sa te asculte cu orice fel de dificultate te-ai intalni in prezent. Suntem aici pentru a te ajuta sa ai parte de cea mai buna experienta de invatare si poti opta pentru meditatii 1 la 1, saptamanale, lunare (sau cu orice alta frecventa doresti).

Noi iti punem la dispozitie, direct in platforma o baza de date cu locuri de munca disponibile pe diferite arii din domeniul IT, Technologie si Digital (IT Support, Web Dev, Mobile Dev, Software Dev, Sys Admin, etc.). Este important sa te pregatesti dpvd. tehnic si human skills, sa urmezi recomandarile noastre pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Sistemul nostru educational te ajuta sa obtii claritatea drumului pe care il ai de parcurs, sa te pregatesti dpvd. teoretic si practic pentru a putea lucra si performa in lumea reala a IT-ului. Suntem aici sa te sustine in drumul tau: noi venim cu informatia, aplicabilitatea practica, echipa, suportul, comunitatea si tehnologia de invatare, iar tu ai nevoie sa vi cu asumarea, dedicarea si intentia de a te transforma in cea mai buna versiune a ta.

Cursurile se desfasoara online, in format individual (parcurgerea materialelor) si in grup prin sesiunile de mentorat pe Zoom. Odata inscris in platforma, vei putea parcurge cursurile organizate la nivel de saptamani, vei putea pune intrebari atat in grupul de suport cat si in sesiunile live de tip Q&A de pe Zoom, cat si direct trainerilor, prin platforma. Recomandarea noastra este sa parcurgi cursurile asa cum au fost ele concepute si sa respecti structura de invatare saptamanala (inveti teoretic din video-uri, aplici practic – exercitii & proiecte, validezi notiunile dobandite prin testele de verificare)

Da prin sistemul nostru educational isi propune sa-i ajute pe cei care, il respecta, trec prin el, si sa obtina o cariera in domeniul IT, al tehnologiei si al digitalizarii in 12 luni sau mai putin. Rezultatul dorit (angajarea in domeniu) il vei obtine respectand cu strictete recomandarile noastre. Intenția programelor TeachBit este să fie urmate gradat, progresiv și perseverent până la obținerea rezultatelor notabile. In prima etapa rezultatul notabil pe care este important sa-ti pui atentia este aplicabilitatea practica a conceptelor invatate (prin rezolvarea exercitiilor recomandate si dezvoltarea de proiecte). A doua etapa este cea de dezvoltare a portofoliului, avand la baza proiectele dezvoltate deja in cadrul cursurilor tehnice. A treia etapa este cea de actualizare/dezvoltare a CV-ului si a profilului de LinkedIn, urmand ca pe baza acestora sa aplici la job-uri relevante din domeniu. Acest lucru este posibil atat prin LinkedIn, cat si prin oportunitatile de job deschise din cadrul platformei. Noi iti facilitam tot acest proces de la 0 la angajare, te instruim in fiecare etapa si cerem implicarea si dedicarea ta in acest proces. Astfel, rezultatul nu va intarzia sa apara.

Plata se poate face integral sau in transe (online cu cardul sau prin transfer bancar), cat si in rate fara dobanda (pana la 12 rate) prin carduri de cumparaturi la bancile: BRD, Alpha Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank. De asemenea, oferim solutii de finantare prin credite de studiu prin bancile noastre partenere. Mai multe despre modalitatile de plata poti citi aici: https://teachbit.ro/modalitati-de-plata/

Informatia o vei gasi, dar educatia nu. Informatia iti oferi cunostinte, iar educatia iti ofera rezultate. Noi la TeachBit punem accentul pe educatie, nu pe informatie. Educatia inseamna a trece prin pasi clari, cu rezultate clare de la o saptamana la alta, facand parte dintr-un grup de oameni care au acelasi scop ca si tine, sa obtina rezultate serioase cu impact pe termen lung in carierele lor. Modul de predare/invatare structurat pe saptamani, practica, tehnologia din spatele platformei, Live-urile constante, grupurile de suport si interactiunea umana cu membri echipei noastre sunt cele care fac diferenta si te vor ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Da. Ai la dispozitie 14 zile de la prima plata a abonamentului sa testezi platforma si sa decizi daca este ceea ce ai tu nevoie in acest moment.

Odata ce plata a fost efectuata cu succes, accesul il primesti instant (sau in cel mult 24 de ore de la realizarea platii prin transfer bancar) pe platforma si detalii legate de cont prin mail-ul de confirmare al comenzii din partea TeachBit.ro

Oferim programul complet care te va duce de la zero la angajare ca Web Developer in mai putin de 12 luni.

Nu stii de unde sa incepi? Afla cu ce parte din IT esti compatibil

Confuzia poate fi mare, in mod special cand esti la inceput de drum… Afla in doar 5 minute ce arie ti se potriveste din IT