Tipul tau de personalitate este Backend

Urmareste video-ul pentru a vedea care sunt cele mai potrivite arii din IT pentru tine 👇

Esti o persoana de tip Backend care este preponderent analitic. Cel mai probabil esti axat pe cifre, pe logica si structura. Adesea te bucuri atunci cand gaseste solutii bazate pe analiza si ratiune (rezolvare de probleme de calculator, de inginerie, de matematica, etc).

Doresti sa incepi sa inveti IT pentru a incepe sa lucrezi de acasa, sa ai un program flexibil, sa castigi un salariu mai mare sau sa faci parte dintr-un domeniu de viitor? Te invitam sa apesi pe buton si sa aplici pentru o discutie de indrumare in IT cu unul dintre colegii nostri de la TeachBit.ro.

Recenziile celor 3000+ de Cursanti 4.7/5
4.7/5
Recenziile Clientilor 4.7/5
4.7/5

3000+ de clienti din 2019 si pana acum

PS: Curios de rezultatul pentru cei dragi ? Trimite unui prieten sau apropiat 👇

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Joburi Recomandate (nivel mediu spre high)

Software Developer

Persoana care dezvolta programe si aplicatii software cu diverse scopuri (aplicatii enterprise, integrari de aplicatii, software realizat la comanda pentru diverse sisteme etc.). Termenul clasic folosit este de “programator”.

Limbajele de programare cautate sunt: Java, Python, C++, C#.

Cyber-Security Analyst

Persoana care se ocupa cu analiza sistemelor de securitate, existente la nivelul unei organizatii. Indiferent ca sunt aplicatii, calculatoare, servere sau elemente de retea, evenimentele cibernetice vor avea loc in parametrii normali.

Sunt folosite instrumente specifice de analiza, raportare si monitare, precum si OS-uri similare cu Kali Linux.

Data Analyst

In acest rol datele sunt luate si analizate. Apoi ele sunt filtrate si le organizeaza in diferite categorii pentru a gasi anumite insight-uri. Aceste descoperiri ajuta la rezolvarea problemelor clientilor si ajuta afacerea sa creasca.

Sunt folosite diferite limbaje de programare (Python, R) si instrumente BI (business intelligence), de analiza si predictibilitate a datelor.

Joburi Recomandate (nivel low spre mediu)

Network / Server Admin

Persoana instaleaza si configureaza diferite tipuri de hardware si software, creaza conturi de utilizator, efectueaza backup si recuperare de date si monitorizeaza performanta serverelor. Pe langa asta configureaza, gestioneaza si implementeaza sisteme de operare.

Sunt folosite diferite tool-uri pentru retelistica si administrarea serverelor, conform device-urilor folosite.

IT Technical Support

Este rolul prin care se ofera suport tehnic celor aflati in nevoie, in urma unui incident tehnic. Indiferent ca este vorba de o aplicatie software, o problema hardware sau o lipsa de informatie, rolul acestei persoane este de a veni in ajutorul clientului si a solutia alaturi de el problema cu care se confrunta.

Tool-urile folosite sunt variabile in functie de companie.

Software Testing

Persoana care asigura calitatea dezvoltarii si implementarii soft-ului. Acesta efectueaza teste automate, dar si manuale pentru a se asigura ca software-ul creat de dezvoltatori este adecvat scopului descris in proiect.

Cele mai populare instrumente folosite sunt Selenium (framework pentru testare web), TestingWhiz, si HPE Unified Functional Testing.

Experienta cursantilor de pana acum

Oameni care au parcurs cursurile IT, in mai putin de 6 luni, iar acum lucreaza in domeniu la companii de top precum Oracle, Nokia, Adobe, Atos, Banca Transilvania.

oc - bw

Darius s-a angajat ca Full-Stack Developer in mai putin de 12 luni

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil. Castiga lunar 6.000+ RON)

darius teachbit
Despre redare videouri darius teachbit

Gabriel a invatat in 2 luni cat in 6 ani de facultate

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil)

gabriel teachbit
Rulează videoul

Narcis s-a angajat in IT in mai putin de 6 luni datorita cursurilor

(Lucreaza de acasa. Se bucura de un Program Flexibil)

narcis teachbit
Rulează videoul

Daniel si-a urmat pasiunea ca Web Developer

Gabriel si-a urmat calea in securitate fizica prin IT

Andrei si-a redescoperit pasiunea prin IT

Testiomonial-Andrei-pjn7jby43dbdi03d8zxpb2cotafygqmxovz162kis4

M-am angajat la ORACLE! Acum lucrez pe un post de support engineer, un post mic printre carierele de IT, dar pentru mine este un START, un punct de plecare si o lansare in cariera, lucrez cu bazele de date si când vad pe Facebook live-uri cu Ramon sau Claudiu ii urmăresc cu drag! Cat despre cursurile acestora, toate sunt excepțional gândite, ușor de înțeles si ca un bonus daca intri in comunitatea lor de pe Facebook, ești aproape de toți, poți adresa întrebări si chiar Claudiu sau Ramon te pot îndruma când dai de “necaz”.

Andrei Sandru

Cursant TeachBit

Marian-Beadea-TeachBit

Am ales aria de Web Development si Frontend pentru ca aici m-am regasit in raport cu valorile si pasiunile mele. Imi place designul, imi plac lucrurile ordonate si frumoase (in cazul acesta o pagina web), imi place sa ma dezvolt continuu.

De Ce-ul meu il reprezinta progresul continuu, libertatea de a putea lucra de oriunde doresc, posibilitatea de a fi inconjurat de oameni pasionati si independenta financiara. In domeniul IT am gasit toate acestea!

Marian Badea

Cursant TeachBit

Job anterior: Proprietar de cafenea in sibiu (afectata de pandemie)

Job nou: Frontend Web Developer

Perioada de invatare: mai putin de 6 luni

Aparitii media

Nu esti sigur de unde sa incepi?

Programează o întâlnire cu unul din consultantii nostri pentru a te indruma în ce directie sa pornesti pentru un job in IT in functie de personalitatea ta.

Poza color - Ramon Nastase

Ramon Nastase

IT-ist Optimist, Pasionat de Educatie, Fondator & CEO @TeachBit.ro

… ma consider a fi un IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferi Libertatea, Progresul si Bucuria de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.
 
Acesta este motivul pentru care eu am ales sa dau o forma simpla si clara, cunostintelor pe care le-am obtinut in ultimii 12 ani si sa le pun intr-un format care sa-i ajute pe cei care doresc o cariera in IT, sa inceapa si sa reuseasca.
 
Sunt trainer, autor si fondatorul platformei TeachBit care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.
 
Asteptam sa vorbim mai multe la telefon. Apasa pe buton si programeaza discutia cu noi👇