Competente Digitale – Curs IT Gratuit

Invata cum sa te folosesti de calculator si telefon mai bine si termina-ti treaba mai repede la job sau la scoala!

Cursul de Competente Digitale te va ajuta sa dobandesti si sa pui in practica competentele digitale ale momentului. Vei invata cum sa folosesti mai bine sistemul de operare Windows si un numar mare de aplicatii web care sa te ajute la scoala, acasa sau la locul de munca (curent sau viitor). Cursul este 100% GRATUIT. Apasa pe buton, parcurge chestionarul si vei fi inscris automat.

Ce vei invata in urma parcurgerii acestui curs?

Indiferent ca vorbim despre utilizarea sistemului de operare Windows, a Internetului sau a platformelor moderne de comunicare (Zoom, Slack, Mail, suita Google & Microsoft, etc.) si colaborare (Google Drive, Docs, Sheets, Slides, Dropbox, etc), acest curs te va trece prin ele si te va ajuta sa prinzi curajul necesar pentru a le putea folosi si la locul de munca, la scoala sau in proiectele personale. Asadar, daca esti:

 1. Elev
 2. Student
 3. Profesor
 4. Angajat (si utilizezi calculatorul)
 5. Somer cu dorinta de evolutie
 6. Pensionar
 7. Pasionat de IT si tehnologie

Atunci, acest curs este pentru tine.

Ce proiecte vei realiza?

Punem accentul pe 3 aspecte de care orice persoana are nevoie in era curenta in care traim:

 1. CV-ul actualizat
 2. Site-ul propriu
 3. Bugetul financiar personal
De fiecare dintre acestea ai nevoie pentru a putea trece la urmatorul nivel de performanta in viata profesionala.

Cum vei invata?

Odata inscris vei primi acces pe platforma TeachBit.ro de unde vei putea incepe sa parcurgi imediat cursul, intr-un mod flexibil, oricand doresti fara sa fi nevoit sa respecti un program strict. Cursul se face individual, online, parcurgand materialele video existente deja pe platforma.

Acesta este structurat pe durata a 6 saptamani, timp in care vei invata pas cu pas elementele practice, dupa care cu ajutorul exercitiilor de la final de saptamana vei putea aprofunda conceptele invatate.

Cand vei primi acces la curs?

Imediat ce te vei inscrie prin efectuarea platii online (sau la un interval de 24 de ore dupa efectuarea platii prin transfer bancar).

De ce ai nevoie pentru a incepe?

Pentru a incepe si parcurge cu succes acest curs vei avea nevoie de:

 1. Un calculator/laptop
 2. Conexiune la Internet
 3. Curiozitate

Atat! Nu ai nevoie de cunostinte avansate de folosire a calculatorului, a telefoanelor sau tabletelor, ci doar de curiozitate si dorinta de a invata si a deveni mai bun.

Pentru cine este potrivit acest curs de competente digitale?

Cursul este pentru cei care sunt la inceput de drum pe partea de utilizare a calculatorului si doresc sa-si aprofundeze cunostintele pentru a avansa la jobul actual, pentru a ramane la curent cu tehnologia sau pentru a se adapta la digitalizarea lumii moderne.

Care este oferta pentru acest curs?

Cursul este complet GRATUIT pentru ca dorim sa prijinim Digitalizarea Romaniei, iar asta se face prin oameni, educatie si tehnologie. Odata inscris la curs vei primi acces la acesta pe o perioada de 12 luni, actualizari constante si vei deveni membru in comunitatea TeachBit.ro care numara peste 3000 de membri activi. 

Aici vei putea pune intrebari si primi raspunsuri in cel mai scurt timp din partea mentorilor TeachBit.ro si a celorlalti cursanti de pe platforma.

Asadar, doresti sa ramai actualizat la noua era moderna (cea a digitalizarii)? Atunci apasa pe buton si inscrie-te acum la curs. Ne vedem pe platforma!

Structura cursului de Competente Digitale

Conținutul acestui Curs

Extinde toate

CAPITOLUL 1 - Mentalitatea

CAPITOLUL 2 - COMPETENTE DIGITALE
CAPITOLUL 3 - APLICATII DIGITALE #1
CAPITOLUL 4 - APLICATII DIGITALE #2
CAPITOLUL 5 - Crearea si customizarea propriului site
SAPTAMANA 6 - Securitatea cibernetica in era digitala
BONUS - Hardware - Imprimante
+2704 înscris
Curs 100% Gratuit

Include

 • 14 Capitole
 • 98 Lectii
 • 2 Teste de verificare
 • Curs Certificate

Răspunsuri

Average
5 Based On 12

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. M-am inscris la cursul Competente digitale. Cum functioneaza? Doar lectiile apar. Nu ar trebui sa am si cont? Cum primesc diploma?

 2. Parcurgerea cirsului este flexibila in timp, in interiorul perioadei de 12 luni?
  Exista date fixe de incepere a cursurilor?

 3. Am parcurs cursul +teste. Nu se modifica status barul de progres. Ramane tot la 0%. La final nu apare vreun certificat care sa ateste faptul ca l-am parcurs.

  1. Cel mai probabil pentru ca nu ai cont pe platforma, acesta este motivul. Cursul find deschis, nu necesita cont pentru a-l putea parcurge. Contul pe platforma este alocat automat clientilor TeachBit.