fbpx

Digitalizare & Competente Digitale – Curs online

Dobandeste competentele digitale ale noii ere moderne in doar 4 saptamani - 80% practica + 20% teorie = 100% competente digitale.

Cursul de Competente Digitale te va ajuta sa dobandesti si sa pui in practica competentele digitale ale momentului. Vei invata cum sa folosesti mai bine sistemul de operare Windows si un numar mare de aplicatii web care sa te ajute la scoala, acasa sau la locul de munca (curent sau viitor).

Ce vei invata in urma parcurgerii acestui curs?

Indiferent ca vorbim despre utilizarea sistemului de operare Windows, a Internetului sau a platformelor moderne de comunicare (Zoom, Slack, Mail, suita Google & Microsoft, etc.) si colaborare (Google Drive, Docs, Sheets, Slides, Dropbox, etc), acest curs te va trece prin ele si te va ajuta sa prinzi curajul necesar pentru a le putea folosi si la locul de munca, la scoala sau in proiectele personale. Asadar, daca esti:

 1. Elev
 2. Student
 3. Profesor
 4. Angajat (si utilizezi calculatorul)
 5. Somer cu dorinta de evolutie
 6. Pensionar
 7. Pasionat de IT si tehnologie

Atunci, acest curs este pentru tine.

Cum vei invata?

Odata inscris vei primi acces pe platforma TeachBit.ro de unde vei putea incepe sa parcurgi imediat cursul, intr-un mod flexibil, oricand doresti fara sa fi nevoit sa respecti un program strict. Cursul se face individual, online, parcurgand materialele video existente deja pe platforma.

Acesta este structurat pe durata a 4 saptamani, timp in care vei invata pas cu pas elementele practice, dupa care cu ajutorul exercitiilor de la final de saptamana vei putea aprofunda conceptele invatate.

Cand vei primi acces la curs?

Imediat ce te vei inscrie prin efectuarea platii online (sau la un interval de 24 de ore dupa efectuarea platii prin transfer bancar).

De ce ai nevoie pentru a incepe?

Pentru a incepe si parcurge cu succes acest curs vei avea nevoie de:

 1. Un calculator/laptop
 2. Conexiune la Internet
 3. Curiozitate

Atat! Nu ai nevoie de cunostinte avansate de folosire a calculatorului, a telefoanelor sau tabletelor, ci doar de curiozitate si dorinta de a invata si a deveni mai bun.

Pentru cine este potrivit acest curs de competente digitale?

Cursul este pentru cei care sunt la inceput de drum pe partea de utilizare a calculatorului si doresc sa-si aprofundeze cunostintele pentru a avansa la jobul actual, pentru a ramane la curent cu tehnologia sau pentru a se adapta la digitalizarea lumii moderne.

Care este oferta pentru acest curs?

Costul de participare la curs este de 399 RON, achitabili cu cardul online (integral sau in rate fara dobanda) sau prin transfer bancar. Odata inscris la curs vei primi acces la acesta pe o perioada de 12 luni, actualizari constante si vei deveni membru in comunitatea TeachBit care numara peste 3000 de membri activi. Aici vei putea pune intrebari si primi raspunsuri in cel mai scurt timp din partea mentorilor TeachBit.ro si a celorlalti cursanti de pe platforma.

De asemenea, pentru ca tu sa nu ai parte de riscuri vei avea o garantie de retur a banilor pe o perioada de 14 zile de la efectuarea platii (in cazul in care esti nemultumit de curs).

Asadar, doresti sa ramai actualizat la noua era moderna (cea a digitalizarii)? Atunci apasa pe buton si inscrie-te acum la curs. Ne vedem pe platforma!

In continuare, ai intrebari? Ia legatura cu noi pe mail la contact@teachbit.ro sau telefonic la +40316309328

Structura cursului de Competente Digitale

Curs Content

Extinde-le pe toate
Bun venit la cursul de Digitalizare!
SAPTAMANA 1 - Fundatia Mentala
SAPTAMANA 2 - COMPETENTE DIGITALE
SAPTAMANA 3 - APLICATII DIGITALE #1
SAPTAMANA 4 - APLICATII DIGITALE #2
SAPTAMANA 5 - Crearea de elemente grafice si design
SAPTAMANA 6 - Devino mai Productiv
SAPTAMANA 8 - Proiect de final
+255 înscriși
Nu ești înscris
Inscrie-te la curs cu doar 399 RON

Curs Conține

 • 11 Capitole
 • 88 Lecții
 • 2 Teste de verificare
 • Curs Certificat de absolvire

Răspunsuri