Fundamentele Web Development-ului – Curs IT Online

Te ajutam sa devii Web Developer in 12 luni sau mai putin pornind de la zero, fara matematica sau experienta anterioara. Apasa pe buton si aplica acum in program.

Ce reprezinta Web Developmentul?

Web Development-ul implica dezvoltarea de site-uri simple pana la dezvoltarea de aplicatii ca Facebook, spre exemplu. Deci cand vine vorba de un job, depinzand de compania la care lucrezi, munca ta poate implica foarte multe aspecte.

Pozitiile in companii difera de la una la alta. Spre exemplu multe companii posteaza un job post pentru Software Engineers, dar cerintele tehnice implica tehnologii de Web cum ar fi JS (JavaScript) si un framework ca si React / Angular / Vue.js pentru partea de client side, iar pentru server side se cere un server side language (depinde de companie exact ce limbaj), cunostiinte in baze de date si asa mai departe.

Practic, toate tehnologiile ce le-am insirat mai sus pot fi cerute si pentru o pozitie de Web Developer / Engineer. Ca o sugestie, niciodata nu te lua dupa pozitia care se cere in titlul anuntului ci dupa tehnologiile care se cer.

Pe langa asta ai pozitii Frontend Developer / Engineer si Backend Developer / Engineer, care practic implica sa stii doar o parte din toate tehnologiile cu care a fost construita o aplicatie.

Frontend tine de client side si implica tehnologii precum HTML / CSS/ JS, fiecare limbaj avand un framework cum ar fi SASS pentru CSS, React / Angular / Vue.js pentru JS. Pe langa asta se pot cere cunostiinte de baza despre cum functioneaza un browser si asa mai departe.

Backend tine de server side si implica tehnologii precum C#, Java, PHP, Python si altele, din nou fiecare avand un framework. Pe langa asta se cer cunostiinte de baze de date, SQL, NoSQL si mai nou GraphQL.

Ce vei putea face dupa finalizarea programului?

Acesta este un curs tehnic online, structurat pe săptămâni, prin care înveți cum să dezvolți cap-coadă site-uri web (alături de un portofoliu) cu HTML, CSS, JavaScript și Bootstrap, pornind de la zero. Odata realizat portofoliul (pe baza proiectelor pe care le dezvolti in cadrul cursului de Web Development), vei fi pregatit pentru a aplica si a trece interviurile de angajare, astfel reusind sa te angajezi si sa incepi sa lucrezi in domeniu.

Structura cursului – Web Development

Conținutul acestui Curs

Extinde toate

Introducere & Bun venit

Saptamana 1 - Web Fundamentals - HTML
Saptamana 2 - Web Fundamentals - CSS - Partea 1
Saptamana 3 - Web Fundamentals - CSS Partea 2
Saptamana 4 - Web Fundamentals - HTML & CSS - Proiect
Conținut Capitol
0% Finalizat 0/2 pași
Saptamana 5 - Web Fundamentals - JavaScript
Saptamana 6 - Web Fundamentals - JavaScript - Proiect
Saptamana 7 - Web Fundamentals - Bootstrap (Framework CSS)
Saptamana 8 - Publicarea site-ului în online & Problem Solving
BONUS - IT-ul in lumea reala
+258 înscris
Neînscris
Apasa pe buton si APLICA ACUM

Include

  • 12 Capitole
  • 100 Lectii
  • 4 Teste de verificare
  • Curs Certificate

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *