Masterclass – Programare cu Java

Aici gasesti inregistrarile sesiunilor de mentorat tehnic pe partea de Programare Java by TeachBit.ro.

Conținutul acestui Curs

Extinde toate

PROGRAMARE CU JAVA

+364 înscris
Neînscris
Apasa pe buton pentru a te putea inscrie la curs

Include

  • 2 Capitole
  • 35 Lectii

Răspunsuri

Average 
 5 Based On 6

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    1. Salutare Costinel,
      Este necesara achizitionarea unui pachet pe care tu l-ai achizitionat deja. Ti-am adaugat sesiunile de mentorat in cont. Spor!

  1. Am avut o experiență excelentă în timpul sesiunilor de mentorat. Este clar că mentorul nostru Darius Tinculescu are o experiență vastă și o pasiune reală pentru tot ce inseamna programare ,ceea ce m-a inspirat să învăț mai mult.În plus, cursul în sine este bine structurat și acopera toate conceptele esențiale ale limbajului de programare Java, de la elemente de bază până la aspecte avansate.

  2. Am inceput acest curs fara cunostinte anterioare despre limbajul de programare Java si am avut nevoie de ajutorul unui mentor pentru a intelege fundamentele si pentru a ajunge la obiectivul stabilit. Darius este un mentor excelent si m-a ajutat sa inteleg cum sa ma organizez si sa invat eficient. Este foarte clar in explicatii si mi-a oferit suport suplimentar atunci cand am avut nevoie. Datorita lui, am acum o intelegere mai buna a bazei programarii Java si pot sa continui sa dezvolt abilitatile mele in acest domeniu.Il recomand pe Darius ca mentor!