Devino Web Developer – Curs IT Online

Te ajutam sa devii Web Developer in 12 luni sau mai putin pornind de la zero, fara matematica sau experienta anterioara. Apasa pe buton si aplica acum in program.

Ce reprezinta Web Developmentul?

Web Development-ul implica dezvoltarea de site-uri simple pana la dezvoltarea de aplicatii ca Facebook, spre exemplu. Deci cand vine vorba de un job, depinzand de compania la care lucrezi, munca ta poate implica foarte multe aspecte.

Pozitiile in companii difera de la una la alta. Spre exemplu multe companii posteaza un job post pentru Software Engineers, dar cerintele tehnice implica tehnologii de Web cum ar fi JS si un framework ca si React / Angular / Vue.js pentru partea de client side, iar pentru server side se cere un server side language (depinde de companie exact ce limbaj), cunostiinte in baze de date si asa mai departe.

Practic, toate tehnologiile ce le-am insirat mai sus pot fi cerute si pentru o pozitie de Web Developer / Engineer. Ca o sugestie, niciodata nu te lua dupa pozitia care se cere in titlul anuntului ci dupa tehnologiile care se cer.

Pe langa asta ai pozitii Frontend Developer / Engineer si Backend Developer / Engineer, care practic implica sa stii doar o parte din toate tehnologiile cu care a fost construita o aplicatie.

Frontend tine de client side si implica tehnologii precum HTML / CSS/ JS, fiecare limbaj avand un framework cum ar fi SASS pentru CSS, React / Angular / Vue.js pentru JS. Pe langa asta se pot cere cunostiinte de baza despre cum functioneaza un browser si asa mai departe.

Backend tine de server side si implica tehnologii precum C#, Java, PHP, Python si altele, din nou fiecare avand un framework. Pe langa asta se cer cunostiinte de baze de date, SQL, NoSQL si mai nou GraphQL.

Ce vei putea face dupa finalizarea programului?

Acesta este un curs tehnic online, structurat pe săptămâni, prin care înveți cum să dezvolți cap-coadă site-uri web (alături de un portofoliu) cu HTML, CSS, JavaScript și Bootstrap, pornind de la zero. Odata realizat portofoliul (pe baza proiectelor pe care le dezvolti in cadrul cursului de Web Development), vei fi pregatit pentru a aplica si a trece interviurile de angajare, astfel reusind sa te angajezi si sa incepi sa lucrezi in domeniu.

Ce ai de facut pentru a te inscrie in program?

Apasa pe buton si aplica acum in program. In urma aplicarii tale vom determina daca programul este potrivit pentru tine, iar in caz pozitiv te vom contacta pentru a discuta telefonic despre traseului tau personalizare de invatare (de la zero) pana la angajarea in domeniu ca Web Developer in mai putin de 12 luni.

Structura cursului - Web Development

Conținutul acestui Curs

Extinde toate

Introducere & Bun venit

Saptamana 1 - Web Fundamentals - HTML
Saptamana 2 - Web Fundamentals - CSS - Partea 1
Saptamana 3 - Web Fundamentals - CSS Partea 2
Saptamana 4 - Web Fundamentals - HTML & CSS - Proiect
Conținut Capitol
0% Finalizat 0/2 pași
Saptamana 5 - Web Fundamentals - JavaScript
Saptamana 6 - Web Fundamentals - JavaScript - Proiect
Saptamana 7 - Web Fundamentals - Bootstrap (Framework CSS)
Saptamana 8 - Publicarea site-ului în online & Problem Solving
Saptamana 9 - Versionarea codului - Git & GitHub
Saptamana 10 - Versionarea codului - Notiuni avansate despre Git
Saptamana 11 - JavaScript Advanced
Saptamana 12 - JavaScript Advanced
Saptamana 13 - JavaScript Advanced - Practica
Saptamana 14 - ReactJS
Saptamana 15 - ReactJS Components
Saptamana 16 - ReactJS States & Events
SAPTAMANA 17 - PHOTO APP
Saptamana 18 - Baze de Date - Despre bazele de date
Saptamana 19 - Baze de Date - Limbajul SQL - Partea 1
Saptamana 20 - Baze de Date - Limbajul SQL - Partea 2
Saptamana 21 - IT-ul in lumea reala
+271 înscris
Neînscris

Include

  • 26 Capitole
  • 213 Lectii
  • 6 Teste de verificare
  • Curs Certificate

Răspunsuri

Average
5 Based On 5

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *