Platforma ta de cursuri în IT și Tehnologie e aici.
Pregătește-te pentru un job în noua eră digitală.

Primele 3 zile gratuite dupa care 19€/luna

Experiența cursanților​

Datorită cursurilor tale am reușit să construiesc o rețea locală separată. A fost alcătuită și construită de mine pentru o competiție europeană de atletism. Drept răsplată am fost întrebat dacă vreau să organziez tehnic un campionat mondial de atletism din Belgrad, Serbia.
Scripnic Eduard
Cursant
Mulțumită lui Ramon acum sunt angajat în IT pe partea de software. Tutorialele lui despre carieră pot spune că mi-au deschis ochii. Am învățat cum să mă vând, ce înseamnă valoarea și cum să îmi creez singur experiență pentru CV. Eu am reușit pornind de la cunoștințe de programare aproape 0.
Narcis Teachbit
Narcis Florin
Cursant
Îți oferă acea cultură generală din IT atât de necesară pentru a înțelege acest domeniu. Este elementul ce stă la baza alegerii specializării pe care vrei să mergi și a tehnologiilor de care ai nevoie pentru a obține job-ul pe care ți-l dorești.
diana teachbit
Diana Giorgiana
Cursanta

De ce platforma TeachBit?

1. Traseu carieristic personalizat în IT

Ești tentat să îți încerci norocul cu o carieră în IT, dar pur și simplu nu știi de unde să începi? Ți-e teamă să nu fii copleșit de volumul de informații noi?

Consultanții noștri educaționali au menirea să stabiliească împreună cu tine în ce arie poți ajunge să perfomezi în cel mai scurt timp, în funcție de nevoile și nivelul tău actual.

2. Înveți IT ușor, chiar dacă ești la început

Noi știm că industria IT cu tot ce presupune ea, a fost creată de oameni ca tine și ca noi.
Astfel, nu există proces, aplicație sau sistem pe care tu să nu îl poți desluși cu ușurință. Noi suntem doar ghidul tău pe tot acest parcurs și da, chiar putem porni de la zero, dacă asta ai nevoie.

Odata ce progresezi, dezvoltându-ți gândirea analitică și creativitatea, skill-urile tale evoluează cu fiecare pas. Ulterior, aprofundezi aria aleasă la început, prin exerciții pentru începători și treci ulterior către probleme mai avansate.

Când te simți pregătit, înaintăm împreună la următorul pas.

TeachBit-IMG_7
TeachBit-new2

3. Îți dezvolți propriul portofoliu
cu proiecte

Vei învăța structurat, pe săptămâni, astfel încât totul va fi foarte predictibil și adaptat ritmului tău. De aceea, vei ajunge organic să dezvolți propriile proiecte, ca rezultat direct a progresului tău educațional.

Proiectele pe care ajungi să le dezvolți au rolul de a dovedi abilitățile tale în aria aleasă, dintr-o perspectivă practică, nu doar teoretică. 

Acestea intră automat într-un portofoliu pe care o să-l folosești în cadrul interviurilor de angajare, ele cântărind astfel decisiv în completarea efortului tău de a găsi un job sigur și de viitor.

4. De la noi, direct la interviul
de angajareComunitatea noastră oferă acces către evenimente live atât pe teme tehnice cât și de angajare! Aici înveți să îți creezi CV-ul,
faci ultimele retușuri în portofoliu și te pregătești să aplici.

Platforma online modernă pe care o oferim, pe baza căreia trăiești întreaga experiență de învățare, nu doar vine să te ajute oricând ai nevoie dar și publică joburi la zi, de unde să îți alegi.

Odată aplicat, exersăm cum să îți depășești fricile interviului și cum să îți pui în valoare skill-urile noi dobândite în experiența TeachBit, în fața potențialului angajator. Excelență și pregătire.

Vei fi, așadar, pregătit de către noi, de la cunoștințe inițial zero în IT până la angajare si semnarea contractului cu viitorul angajator.

TeachBit-IMG_5

Platforma TeachBit iti ofera acces la o varietate de cursuri IT tehnice, de angajare si freelancing intr-un format flexibil si accesibil

cursuri it - web development - teachbit - claudiu ciumedean
cursuri it - programare cu java - teachbit - ramon nastase java
curs it - TeachBit-Data-Analyst - baze de date - matei dogeanu
curs Android Mobile Development teachbit - andrei gadau - cursuri it
cursuri it IT-Technical-Support-TeachBit-Andrei-Bozga-Ramon-Nastase-2
cursuri it - Storage-Cloud-Alexandru-Lazar-TeachBit
TeachBit - Mobile Development - Xamarin - Android & iOS
curs-online-digitalizarea-competente-it-pentru-noua-era-moderna-teachbit
curs - freelancing in it teachbit
curs it - cum sa-ti creezi un site - WordPress - TeachBit - Ramon Nastase

Inspirație pentru succes în IT

Afla cum a reusit unul dintre cursantii nostri sa se angajeze in domeniul IT in doar 4 luni de pregatire.

Dupa o pregatire intensa pe partea de Web Development, la doar 27 de ani, Marian a reusit sa-si inceapa cariera in domeniul IT-ului.

Afla cat castiga defapt un programator din domeniul IT in functie de experienta acumulata (junior, mid sau senior).

Afla ce trebuie sa cunosti ca programator in 2022 pentru a te angaja in domeniu, direct de la unul dintre angajatori.

Trainerii TeachBit

TeachBit-Ramon Nastase
Ramon Nastase
- Co-fondator si trainer
IT
TeachBit-Claudiu Ciumedean
Claudiu Ciumedean
- Trainer pe
Web Development
TeachBit-Alex Lazar
Alex Lazar
- Trainer pe Storage &
Cloud
Edwin Mako
- Trainer pe Mobile
Development
Andrei Gadau
- Trainer pe Android
Mobile Development
TeachBit-Andrei Bozga
Andrei Bozga
- Trainer pe Intro in IT
Digitalizare

Ramon Nastase

– Co-fondator si trainer IT

Claudiu Ciumedean

– Trainer pe
Web Development

Alex Lazar

– Trainer pe Storage & Cloud

Edvin Mako

– Trainer pe Mobile Development

Andrei Gadau

– Trainer pe Android Mobile Development

Andrei Bozga

– Trainer pe Intro in
IT & Digital

Trainerii TeachBit

Ramon Nastase

- Co-fondator si trainer
IT

Claudiu Ciumedean

- Trainer pe Web
Development

Alex Lazar

- Trainer pe Storage &
Cloud

Edwin Mako

- Trainer pe Mobile
Development

Andrei Gadau

- Trainer pe Android Mobile
Development

Andrei Bozga

- Trainer pe Intro în IT &
Digitalizare

Întrebări frecvente

Exista 6 etape prin care ai nevoie sa treci (Definirea obiectivelor de cariera → Directia in IT → Invatarea tehnica → Pregatirea pentru angajare → Interviul de angajare → Performarea in IT). Incepe prin a programa o discutie cu unul dintre consultantii nostri educationali in care acesta te va ajuta sa intelegi fiecare pas de la zero la angajare in domeniul IT, impreuna cu un plan educational personalizat pe care tu sa-l urmezi in functie de aria din IT care se potriveste cel mai mult cu tine, ca persoana.

In timpul discutiei cu consultantul educational, acesta te va ajuta sa-ti clarifici care sunt ariile din IT in trend in momentul de fata si pe care sa o alegi tu in functie de tipul tau de personalitate, stil de lucru si preferinte. Programeaza o discutie cu noi si te vom ajuta sa alegi ce este mai bun pentru tine. De asemenea, iti recomandam sa parcurgi ACEST Quiz pentru a-ti afla tipul de personalitate in IT.

Indiferent daca ai BAC-ul sau nu, o facultate terminata sau nu (indiferent de domeniu), te poti angaja in domeniul IT. Spre exemplu, Ramon Nastase, co-fondatorul platformei TeachBit, s-a angajat in IT la doar 22 de ani fara sa fi terminat facultatea. Poti face si tu asta printr-un portofoliu (care sa contina proiectele la care tu ai lucrat), un profil de LinkedIn si un CV bine pus la punct. Toate aceste lucruri le vei face in cadrul programelor educationale din platforma TeachBit. Te vom ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a-ti creea portofoliul, CV-ul si profilul de LinkedIn pentru a te putea angaja. Totodata, in cadrul platformei vei gasi o lista cu job-uri disponibile la care vei putea aplica direct, odata ce te simti pregatit.

Limbajele de programare difera in functie de aria de specializare in IT pe care o doresti. Este important sa iti alegi o arie de specializare, iar limbajul de programare va veni de la sine (ex: Alegand partea de Web Development vei avea nevoie sa inveti JavaScript ca limbaj de programare). Astfel, vei alege o specializare pe care vrei sa o faci (pentru ca te atrage, te regasesti, simti ca poti construi ceva util prin ea), iar asta te va tine motivat si inspirat pe tot parcursul drumului tau.

Vei avea acces la materiale video, la grupul de suport din cadrul platformei, la sesiuni saptamanale live pe Zoom de tip Q&A. Echipa noastra iti sta la dispozitie. Atat trainerii cat, coachii TeachBit, cat si membrii comunitatii din cadrul platformei sunt deschisi si dornici sa-ti raspunda la intrebari, sa-ti ofere o vorba buna sa te asculte cu orice fel de dificultate te-ai intalni in prezent. Suntem aici pentru a te ajuta sa ai parte de cea mai buna experienta de invatare si poti opta pentru meditatii 1 la 1, saptamanale, lunare (sau cu orice alta frecventa doresti).

Noi iti punem la dispozitie, direct in platforma o baza de date cu locuri de munca disponibile pe diferite arii din domeniul IT, Technologie si Digital (IT Support, Web Dev, Mobile Dev, Software Dev, Sys Admin, etc.). Este important sa te pregatesti dpvd. tehnic si human skills, sa urmezi recomandarile noastre pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Sistemul nostru educational te ajuta sa obtii claritatea drumului pe care il ai de parcurs, sa te pregatesti dpvd. teoretic si practic pentru a putea lucra si performa in lumea reala a IT-ului. Suntem aici sa te sustine in drumul tau: noi venim cu informatia, aplicabilitatea practica, echipa, suportul, comunitatea si tehnologia de invatare, iar tu ai nevoie sa vi cu asumarea, dedicarea si intentia de a te transforma in cea mai buna versiune a ta.

Cursurile se desfasoara online, in format individual. Odata inscris in platforma, vei putea parcurge cursurile organizate la nivel de saptamani, vei putea pune intrebari atat in grupul de suport cat si in sesiunile live de tip Q&A de pe Zoom, cat si direct trainerilor, prin platforma. Recomandarea noastra este sa parcurgi cursurile asa cum au fost ele concepute si sa respecti structura de invatare saptamanala (inveti teoretic din video-uri, aplici practic – exercitii & proiecte, validezi notiunile dobandite prin testele de verificare)

Sistemul nostru educational isi propune sa-i ajute pe cei care, il respecta, trec prin el, si sa obtina o cariera in domeniul IT, al tehnologiei si al digitalizarii in 12 luni sau mai putin. Nu oferim o garantie in obtinerea job-ului pentru participarea la programelor TeachBit. De ce? Pentru ca rezultatul nu depinde doar de noi, ci de tine, cursantul, de implicarea si pasiunea de care dai dovada. Intenția programelor TeachBit este să fie urmate gradat, progresiv și perseverent până la obținerea rezultatelor notabile. In prima etapa rezultatul notabil pe care este important sa-ti pui atentia este aplicabilitatea practica a conceptelor invatate (prin rezolvarea exercitiilor recomandate si dezvoltarea de proiecte). A doua etapa este cea de dezvoltare a portofoliului, avand la baza proiectele dezvoltate deja in cadrul cursurilor tehnice. A treia etapa este cea de actualizare/dezvoltare a CV-ului si a profilului de LinkedIn, urmand ca pe baza acestora sa aplici la job-uri relevante din domeniu. Acest lucru este posibil atat prin LinkedIn, cat si prin oportunitatile de job deschise din cadrul platformei. Noi iti facilitam tot acest proces de la 0 la angajare, te instruim in fiecare etapa si cerem implicarea si dedicarea ta in acest proces. Astfel, rezultatul nu va intarzia sa apara.

Plata se poate face integral (online cu cardul sau prin transfer bancar), cat si in rate fara dobanda (pana la 12 rate) prin carduri de cumparaturi la bancile: BRD, Alpha Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank. De asemenea, oferim solutii de finantare prin credite de studiu prin bancile noastre partenere. Mai multe despre modalitatile de plata poti citi aici: https://teachbit.ro/modalitati-de-plata/

Informatia o vei gasi, dar educatia nu. Informatia iti oferi cunostinte, iar educatia iti ofera rezultate. Noi la TeachBit punem accentul pe educatie, nu pe informatie. Educatia inseamna a trece prin pasi clari, cu rezultate clare de la o saptamana la alta, facand parte dintr-un grup de oameni care au acelasi scop ca si tine, sa obtina rezultate serioase cu impact pe termen lung in carierele lor. Modul de predare/invatare structurat pe saptamani, practica, tehnologia din spatele platformei, Live-urile constante, grupurile de suport si interactiunea umana cu membri echipei noastre sunt cele care fac diferenta si te vor ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Da, in orice moment poti opta sa faci upgrade la abonamentele basic sau premium anuale. Iar accesul ti se va prelungi automat.

Abonamentul lunar/anual se poate opri in orice moment cu un singur click din contul tau de pe platforma. Nu e nevoie sa vorbesti cu echipa de suport sau sa oferi explicatii pentru decizia ta si nu exista nicio taxa de reziliere pentru tine.

Da. Ai la dispozitie 14 zile de la prima plata a abonamentului sa testezi platforma si sa decizi daca este ceea ce ai tu nevoie in acest moment.

Odata ce plata a fost efectuata cu succes, accesul il primesti instant pe platforma si detalii legate de cont prin mail-ul de confirmare al comenzii din partea TeachBit.ro

Preturile afisate pe site sunt in EURO, iar plata se face in RON. In cazul in care ai un card in EURO, poti face plata pe site, iar banca va face automat conversia in RON pentru aceasta.

Confuzia poate fi mare, în mod special când ești la început de drum…

Tocmai de aceea te invităm să te înscrii pe platforma TeachBit și să începi să înveți IT de la zero, explorând cursurile din platforma. Clarificandu-ți direcția în domeniu prin primele video-uri ale cursurilor IT, învățarea va fi mult mai simplă, iar rezultatele nu vom înceta să apară. Apasă pe buton și începe acum