De ce facem ceea ce facem? | Misiunea TeachBit.ro

viziunea si misiunea teachbit

Astazi ne propunem sa raspundam la o intrebare fundamentala care se afla in structura noastra fizica, mentala, emotionala si spirituala, ca oameni. 


Multora dintre noi nu ne-a placut scoala pentru ca eram fortati sa facem un anumit lucru, fara a avea o intelegere (cu adevarat) profunda asupra de ce aveam nevoie sa facem sau sa invatam un anumit lucru.


Nici ei nu stiau in profunzime pentru ca asa a fost gandit si conturat intregul sistem, dar odata ce devenim adulti si castigam experienta vietii si a ce inseamna sa fii om si uman.


Astfel, ajungem la concluzia ca nu ne mai putem mintii, ca nu putem sa mergem mai departe fara sa cunoastem raspunsul la una dintre intrebarile fundamentale la care fiecare dintre noi (mai devreme sau mai tarziu) avem nevoie sa ne gasim raspunsul:

De ce facem ceea ce facem?


Multi romani ne-au intrebat si pe noi asta: De ce exista platforma TeachBit.ro?

Raspunsul e simplu. Pentru ca:

Viziunea pentru urmatorii 50 de ani este sa punem Romania pe harta globala a tehnologiei, iar pentru asta avem nevoie de mai multi oameni care sa gandeasca liberi si care sa creeze tehnologie. 


Astfel, misiunea noastra este de a Digitaliza Romania prin Educatie si Tehnologie, ajutand peste 100.000 (1% din populatia activa a Romaniei) romani sa scape de stresul muncii pe calculator si sa se bucure mai mult de viata.


Militam pentru o Romanie performanta, unita, in care oamenii construiesc si se bucura de ceea ce fac in fiecare zi cu ajutorul tehnologiei. 


Impreuna Digitalizam Romania prin Educatie si Tehnologie, iar incepe cu noi, oamenii.Credem in educatie, in experienta de invatare, in tehnologie. Cu ajutorul lor putem accelera procesul de invatare si obtine rezultate predictibile in cel mai scurt timp.


TeachBit.ro este platforma educationala care ofera cursuri online experientiale, personalizate, axate pe persoana cu scopul de a inspira, sprijini oamenii sa castige mai multi bani, sa-si descopere scopul si sa devina liberi cu ajutorul tehnologiei

Tu cum vezi Romania evoluand prin Tehnologie in urmatorii 50 ani?

Trimite-ne raspunsul tau. Il asteptam!

De asemenea, ne propunem sa facem noi primul pas si sa punem o caramida la aceasta noua constructie, iar pentru asta oferim cursul de Competente Digitale de pe platforma TeachBit.ro, 100% Gratuit.


Pentru cine este acest curs Gratuit?

Pentru acei romani care vor sa-si dezvolte abilitatile de munca pe calculator, sa castige 1 ora in plus pe zi pentru ei si sa-si reduca stresul profesional cu cel putin 10%.Parcurge acest chestionar (dureaza 2 minute), iar la finalul lui vei primii datele de acces la curs prin mail. INCEPE ACUM.

Iti dorim spor la invatat!

Echipa TeachBit.ro

💻 Cursuri IT Gratuite pentru Elevi si Studenti. Intra pe teachbit.ro si aplica acum!

Articole similare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *