Ce arie din IT ti se potriveste: Frontend sau Backend?

Stim cum e sa fii confuz atunci cand vrei sa o iei pe un drum nou in viata. Acest lucru este valabil si pentru domeniul IT. 

Sunt zeci de arii pe care te poti specializa, zeci de materiale despre cum sa incepi pe fiecare dintre aceste arii, doar ca problema nu este asta. 

Problema” consta in urmatoarea intrebare: “Ce arie din IT mi se potriveste? Care dintre ele imi va satisface nevoile profesionale?”

Tocmai de aceea, in cadrul echipei TeachBit.ro, am creat un chestionar scurt care sa te ajute sa determini care este cea mai potrivita arie din IT pentru tine, in functie de personalitatea ta.

Este super rapid (dureaza mai putin de 4 minute) pana afli rezultatul (Frontend sau Backend)INCEPE ACUM

Quiz-ul iti raspunde la intrebarea: “Ce arie din IT mi se potriveste cu adevarat? Sunt Frontend sau Backend ca personalitate?”😎

Echipa TeachBit.ro

Acest Quiz are ca obiectiv sa iti dezvaluie pe care parte a IT-ului te situezi, spre care directie sa te orientezi in IT, in functie de modul in care esti construit!

Odata facut Quiz-ul, iti recomand sa urmaresti si video-ul de la finalul acestuia! Gasesti acolo explicatii referitoare la rezultatul avut!🎉

Parcurge chestionarul si descopera in doar 4 minute ce arie din IT ti se potriveste

frontend sau backend - cursuri it
Afla ce arie din IT ti se potriveste

Mult spor iti dorim,

Echipa TeachBit.ro

💻 Cursuri IT Gratuite pentru Elevi si Studenti. Intra pe teachbit.ro si aplica acum!

Articole similare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *