Cum sa faci un SITE in doar 60 de minute | Ghid pas cu pas pentru incepatori
Daca vrei sa-ti faci un site (si esti la inceput) atunci WordPress poate fi o solutie fantastica pentru asta. De ce ? Pentru este simplu de instalat, usor de modificat si extrem de configurabil. WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor utilizata in toata lumea de milioane de oameni, iar Woocommerce ajuta afaceri din toata lumea pentru magazinele online. Poti oricand sa-ti instalezi/dezinstalezi un plugin (element care iti face site-ul mai bun), o tema si iti poti face un blog cu multe postari din doar cateva click-uri. #Web #WordPress #TeachBit
Vezi aici checklist-ul complet pentru crearea site-ului pe WordPress: https://teachbit.notion.site/WordPress-Checklist-Platforma-TeachBit-977c793a77a44635956915ede9c15cf2
Hosting gratuit timp de 3 luni, aplicand cuponul teachbit: https://bit.ly/HostingWebDataHost
BONUS: Cum sa creezi un magazin online pe site-ul propriu
In acest clip vorbim despre cum sa faci de la 0 in doar 4 pasi un magazin online. Fie ca vrei sa te apuci de e-commerce, sa iti pornesti un business, sau sa activezi ca freelancer in acest domeniu, acest video va fi o caramida importanta in blocul cunostiintelor tale.
Acest tutorial te va ajuta sa incepi pe partea de freelancing sau afaceri online in functie de ceea ce iti doresti sa faci pe viitor. Dupa cum am spus la inceputul acestui articol, WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea blogurilor utilizata in toata lumea de milioane de oameni, iar Woocommerce ajuta afaceri din toata lumea pentru magazinele online. #MagazinOnline #WooCommerce #Teachbit #Ecommerce
Interesat in continuare de crearea de site-uri si magazine online?
Te invitam sa te inscrii in cadrul platformei educationale TeachBit si sa parcurgi cursul de Web Development si cursul avansat de creare de site-uri prin WordPress si WooCommerce.
Ce reprezinta Web Developmentul?
Web Development-ul implica dezvoltarea de site-uri simple pana la dezvoltarea de aplicatii ca Facebook, spre exemplu. Deci cand vine vorba de un job, depinzand de compania la care lucrezi, munca ta poate implica foarte multe aspecte.
Pozitiile in companii difera de la una la alta. Spre exemplu multe companii posteaza un job post pentru Software Engineers, dar cerintele tehnice implica tehnologii de Web cum ar fi JS si un framework ca si React / Angular / Vue.js pentru partea de client side, iar pentru server side se cere un server side language (depinde de companie exact ce limbaj), cunostiinte in baze de date si asa mai departe.
Practic, toate tehnologiile ce le-am insirat mai sus pot fi cerute si pentru o pozitie de Web Developer / Engineer. Ca o sugestie, niciodata nu te lua dupa pozitia care se cere in titlul anuntului ci dupa tehnologiile care se cer.
Pe langa asta ai pozitii Frontend Developer / Engineer si Backend Developer / Engineer, care practic implica sa stii doar o parte din toate tehnologiile cu care a fost construita o aplicatie.
Frontend tine de client side si implica tehnologii precum HTML / CSS/ JS, fiecare limbaj avand un framework cum ar fi SASS pentru CSS, React / Angular / Vue.js pentru JS. Pe langa asta se pot cere cunostiinte de baza despre cum functioneaza un browser si asa mai departe.
Backend tine de server side si implica tehnologii precum C#, Java, PHP, Python si altele, din nou fiecare avand un framework. Pe langa asta se cer cunostiinte de baze de date, SQL, NoSQL si mai nou GraphQL.
Ce vei putea face dupa finalizarea cursului?
Acesta este un curs tehnic online, structurat pe săptămâni, prin care înveți cum să dezvolți cap-coadă site-uri web (alături de un portofoliu) cu HTML, CSS, JavaScript și Bootstrap, pornind de la zero. Odata realizat portofoliul (pe baza proiectelor pe care le dezvolti in cadrul cursului de Web Development), vei fi pregatit pentru a aplica si a trece interviurile de angajare, astfel reusind sa te angajezi si sa incepi sa lucrezi in domeniu.
Multa bafta iti dorim,
Răspunsuri