Competente Digitale: Cum sa incepi gratuit pornind de la zero

curs competente digitale teachbit andrei bozga

Ce este Digitalizarea?

Digitalizarea se refera la transformarea proceselor, serviciilor sau activitatilor traditionale in formate digitale, utilizand tehnologii precum internetul, cloud computing si automatizarea.

Ce sunt Competentele Digitale?

Competentele Digitale sunt abilitatile necesare pentru a utiliza si intelege tehnologiile digitale. Asta include cunostinte despre utilizarea computerelor, navigarea pe internet, securitatea online, dar si capacitatea de a lucra cu software si aplicatii specifice.

De ce avem nevoie de Competente Digitale?

Avem nevoie de Competente Digitale deoarece traim intr-o era digitala, iar cunostintele digitale devin din ce in ce mai importante in viata de zi cu zi si in mediul profesional. Ele faciliteaza comunicarea, accesul la informatie si contribuie la eficienta in diverse domenii.

Cum sa-ti dezvolti competentele Digitale?

Iti oferim ocazia sa-ti dezvolti aceste abilitati prin Cursul GRATUIT de Competente Digitale te va ajuta sa dobandesti si sa pui in practica competentele digitale ale momentului. Vei invata cum sa folosesti mai bine sistemul de operare Windows si un numar mare de aplicatii web care sa te ajute la scoala, acasa sau la locul de munca (curent sau viitor).

Ce vei invata in urma parcurgerii acestui curs?

Indiferent ca vorbim despre utilizarea sistemului de operare Windows, a Internetului sau a platformelor moderne de comunicare (Zoom, Slack, Mail, suita Google & Microsoft, etc.) si colaborare (Google Drive, Docs, Sheets, Slides, Dropbox, etc), acest curs te va trece prin ele si te va ajuta sa prinzi curajul necesar pentru a le putea folosi si la locul de munca, la scoala sau in proiectele personale. Asadar, daca esti:

  1. Elev
  2. Student
  3. Profesor
  4. Angajat (si utilizezi calculatorul)
  5. Somer cu dorinta de evolutie
  6. Pensionar
  7. Pasionat de IT si tehnologie

Atunci, acest curs este pentru tine.

Cum vei invata?

Odata inscris vei primi acces pe platforma TeachBit.ro de unde vei putea incepe sa parcurgi imediat cursul, intr-un mod flexibil, oricand doresti fara sa fi nevoit sa respecti un program strict. Cursul se face individual, online, parcurgand materialele video existente deja pe platforma.

Acesta este structurat pe durata a 8 saptamani, timp in care vei invata pas cu pas elementele practice, dupa care cu ajutorul exercitiilor de la final de saptamana vei putea aprofunda conceptele invatate.

De ce ai nevoie pentru a incepe?

Pentru a incepe si parcurge cu succes acest curs vei avea nevoie de:

  1. Un calculator/laptop
  2. Conexiune la Internet
  3. Curiozitate

Atat! Nu ai nevoie de cunostinte avansate de folosire a calculatorului, a telefoanelor sau tabletelor, ci doar de curiozitate si dorinta de a invata si a deveni mai bun.

Pentru cine este potrivit acest curs de competente digitale?

Cursul este pentru cei care sunt la inceput de drum pe partea de utilizare a calculatorului si doresc sa-si aprofundeze cunostintele pentru a avansa la jobul actual, pentru a ramane la curent cu tehnologia sau pentru a se adapta la digitalizarea lumii moderne.

Care este oferta pentru acest curs?

Cursul este complet GRATUIT pentru ca dorim sa prijinim Digitalizarea Romaniei, iar asta se face prin oameni, educatie si tehnologie. Odata inscris la curs vei primi acces la acesta pe o perioada de 12 luni, actualizari constante si vei deveni membru in comunitatea TeachBit.ro care numara peste 3000 de membri activi. 

Aici vei putea pune intrebari si primi raspunsuri in cel mai scurt timp din partea mentorilor TeachBit.ro si a celorlalti cursanti de pe platforma.

Asadar, doresti sa ramai actualizat la noua era moderna (cea a digitalizarii)? Atunci apasa AICI si inscrie-te acum la curs. Ne vedem pe platforma!

💻 Cursuri IT Gratuite pentru Elevi si Studenti. Intra pe teachbit.ro si aplica acum!

Articole similare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *