Cursuri IT pentru incepatori | Tutoriale IT 100% Gratuite

curs introducere in IT teachbit ramon nastase andrei bozga

In acest articol iti punem la dispozitie o gama larga de tutoriale IT si cursuri IT gratuite pentru incepatori. Nu ai nevoie de experienta pentru a le parcurge, ci doar de curiozitate si de dorinta de a invata si de a te perfectiona in timp. Iata lista acestor cursuri si tutoriale IT (pe care le poti gasi si pe canalul nostru de YouTube):

1) Curs de Competente Digitale Gratuit

Primul curs pe care ti-l recomandam este cel de competente digitale. Aici nu ai deloc nevoie de experienta anterioara cu IT, ci doar de cateva cunostinte de baza legate de calculatoare. Simplu fapt ca citesti acest articol, arata faptul ca ai aceste competente.

Tot ce ai de facut este sa apesi pe link-ul de mai jos, sa completezi chestionarul, iar apoi vei primi datele de acees pe platforma TeachBit.ro pentru a putea incepe studiul in domeniu. Si da… e complet Gratuit. 100%.

curs competente digitale teachbit ramon nastase

2) Curs Introducere in IT – Cursuri si Tutoriale IT pentru incepatori

In video-ul de mai jos, am pregatit pentru tine un playlist complet cu tutoriale IT. Aceste materiale fac parte din cursurile noastre de pe Platforma TeachBit.ro si le oferim 100% Gratuit prin YouTube pentru ca ne-am propus sa ajutam 10.000 de romani sa devina liberi cu ajutorul tehnologiei.

Acum te poti bucura si tu de ele, fara niciun cost, doar o investitie de energie si pasiune 🙂

Bucura-te de ele, acum 👇

3) Introducere in Retele de Calculatoare

Despre partea de Retele, am vorbit foarte mult in acest articol pe care ti-l recomandam, iar ca o introducere este binevenit sa urmaresti tutorialul de mai jos care intra in detaliu despre acesta arie a domeniului IT.

💻 Cursuri IT Gratuite pentru Elevi si Studenti. Intra pe teachbit.ro si aplica acum!

Articole similare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *